La Xarxa Joves Marina Alta es presentarà als joves de la comarca amb la trobada musical Ressona La Marina

L’alberg de Moraira acollirà el proper 4 de novembre una trobada lúdica centrada en la música com a acte de presentació del nou organisme comarcal als i les joves de la Marina Alta. Esta decisió es va prendre el passat dimarts, 18 de juliol, a l’Ajuntament de Pego, on va tenir lloc una nova reunió de la Xarxa Joves Marina Alta.

IMG_20170718_103939La Xarxa Joves Marina Alta referma cada vegada més el seu objectiu de vertebració comarcal a partir de l’àmbit de Joventut. Si a finals de gener se’n constituïa el Consell Rector i a maig els membres del mateix es reunien amb els responsables de l’IVAJ, el passat dimarts 18 de juliol es reuniren a l’Ajuntament de Pego novament els regidors, regidores, tècniques i tècnics de Joventut dels municipis de la comarca, junt als representants de la MaCMA, per tal de coordinar l’acte de presentació de l’entitat: una trobada festiva que pretén ser l’arranc simbòlic de la Xarxa Joves i el seu primer contacte amb els seus usuaris i les seues usuàries, els i les joves de la Marina Alta.

Tal com es consensuà durant la reunió, la trobada es durà a terme el proper 4 de novembre de 2017 (dissabte) a Teulada Moraira, a l’alberg de l’IVAJ –Institut Valencià de Joventut–, institució que col·labora activament amb la Xarxa Joves des de la seua constitució i que és fonamental dins la coordinació d’un esdeveniment com Ressona La Marina: una trobada que pretén reunir els i les joves de la comarca a través de la música i del procés creatiu que hi comporta.

XarxaLa trobada, la programació completa de la qual serà presentada properament, suposarà una celebració dels estils musicals que conreen els grups i solistes de la comarca, així com un apropament lúdic al procés artístic de la composició. Des de concerts a tallers, la jornada suposarà una oportunitat ben especial per passar-ho bé al mateix temps que s’aprenen i s’escolten les creacions i idees dels i de les nostres músics.

Altres dades importants, com ara la inscripció a la trobada, es podrà realitzar en breu des dels centres d’informació juvenil que vertebren la Xarxa Joves Marina Alta i que han treballat durant tot este any per la dignificació de l’àmbit de Joventut que suposa la consolidació d’un organisme propi. Mentrestant, però, Ressona la Marina és ja una aposta genuïna i innovadora per encetar la tardor amb entusiasme.
1613 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!