La Xarxa Jove Marina Alta llança un servei informatiu de WhatsApp

Aquesta setmana, la Xarxa Jove Marina Alta, integrada dins la MACMA, ha llançat un servei informatiu per mitjà de l’aplicació WhatsApp, una de les més populars dins d’aquesta generació.

La iniciativa naix dels fòrums de professionals de la Joventut de la comarca realitzats durant el confinament, amb motiu de la COVID-19 i l’estudi de noves vies de comunicació amb els joves.  

L’objectiu de la iniciativa és aportar a la joventut de la comarca un mitjà més directe i accessible. Segons ha explicat la coordinadora de la Xarxa Jove, Majo Puig, “Va dirigit a un públic de 18 a 30 anys, de la Marina Alta”. El servei ofereix informació de temes variats: com poden ser activitats d’oci i temps lliure, habitatge, educació, agricultura, àmbit laboral,… i altres temes d’interès per a la joventut.

Segons ha valorat el president de la Xarxa Jove, Aitor Llobell Sala, “El canal de WhatsApp posa a l’abast del públic les mesures portades a terme per la Generalitat i per les diferents administracions, que motles vegades no arriben al nombre de persones desitjades”. D’aquesta manera el president de la Xarxa Jove, anima a la joventut a sol·licitar el servei i formar part de la iniciativa.

Per a inscriure’s, cal enviar la paraula ALTA al 680 516 149 i guardar el número a l’agenda com a Xarxa Jove per poder rebre els missatges.

1020 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!