El repete Esperança 506 de Carlos Siscar Bay arriba a la seva fi

Després de córrer per diferents ciutats espanyoles, pistes i llocs que ni ell mateix hauria imaginat, Carlos Siscar Bay posa punt i final al repte Esperança 506. Dissabte passat el pegolí va córrer la dotzena marató del repte i la corresponent al mes de maig a benefici de l’associació Niños con càncer Aspanion. Ell mateix ens explica la funció d’aquesta organització i perquè ha volgut dirigir-se a ells.

La cursa va tindre lloc al passeig Michel a les sis del matí. Bay va estar acompanyat d’altres corredors del club Dorsal 19 i també va rebre el suport dels membres de l’associació Esperança i Aspanion, tot baix les mesures i les distancies de seguretat, degut a la COVID-19. Bay acabava la cursa quan el rellotge marcava 3 hores, 35 minuts i 26 segons, un total de 61 volta al passeig per aconseguir els 42 km i 800 metres de la dotzena marató. Ell mateix transmet la seva alegria i satisfacció personal

La marató “Jo còrrec per Aspanion” ha segut l’última del repte, però durant tot l’any Bay ha comptat amb la participació i la col·laboració de moltes persones i empreses tant pegolines com de pobles veïns aconseguit així el seu objectiu marcat. Per formalitzar la fi del repte i anunciar els diners està previst un acte, si la situació actual ho permet, explica Bay.

Ara, acabat el repte Bay assegura que toca recuperar-se físicament, però no deixa de pensar en el futur i en un altre possible repte.

 

1295 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!