La venda de loteria de Nadal ha baixat enguany a Pego

Demà dimarts se celebrarà el Sorteig de Loteria de Nadal i Segons l’administració número 2, El saurí d’Or, els efectes de la pandèmia també s’han deixat notar en la venda de loteria.

Amb els comptes encara per tancar, Maribel Fillol i Natalia Dominguis, afirmen que el d’enguany ha estat un any més fluix que el 2019.

Sembla que a Pego s’ha fet menys paperetes i la venda ha estat centrada en els dècims, també perquè hi ha menys vida social.

Quant als números més demanats, Maribel i Natàlia diuen que els acabats en 13 i en el 3 són els que més compra la gent, però, hi ha molta varietat i coses curioses en els números que estan més sol·licitats.

I les perspectives de venda de loteria per al Sorteig del Niño estan en l’aire, de moment, segons conta Maribel Fillol.

Maribel i Natàlia confien en que demà la sort estiga del seu costat i poder tindre l’alegria de donar a Pego algun dels premis grans del Sorteig de Nadal per tal de tancar bé un any catastròfic. Fins ara, el Saurí d’Or només ha repartit, fins avui, un quart premi fa anys. De totes maneres, el que més han demanat els clients de l’administració número 2 de Pego no ha estat guanyar un dels premis…
1299 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!