La Trobada d’Escoles en Valencià se celebrarà a Calp, a la Plaça Major, en el 25é aniversari

Eixe dia, com ja és habitual, en les Trobades, milers d’escolars participaran en moltes i diversificades activitats com tallers, focs, fira del llibre, cercaviles, teatres i concerts.
Calp ha estat escollida com a seu de la Trobada d’Escoles en Valencià de 2010 a la Marina Alta que se celebrarà el dissabte 29 de maig a la Plaça Major. Eixe dia, com ja és habitual, en les Trobades, milers d’escolars participaran en moltes i diversificades activitats com tallers, focs, fira del llibre, cercaviles, teatres i concerts. A més, per a aquesta especial edició s’ha organitzat un programa complementari amb una exposició commemorativa del 25é aniversari de les trobades a la comarca, que s’inaugurarà el divendres 21 de maig a la Casa de Cultura de Calp. També es lliuraran els premis literaris Sambori.

A més, el dia 28 de maig, se celebrarà el Dia del Retrobament, amb tallers i jocs a la platja de l’Arenal a partir de les 10 hores, i ja a la vesprada, a les 20 h., el Saló Blau acollirà el recital poètic i la presentació del llibre For sale, a càrrec de poetes de la comarca.
470 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!