La Tourist Info de Pego i les Valls renova imatge digital per a incorporar al seu si La Vall d’Alcalà i la Vall de Gallinera

Dos municipis que fa uns anys enrere, per motius diversos, van decidir abandonar la Mancomunitat de Turisme i Serveis Socials però que, amb el canvi de govern de les dos poblacions, han tornar a ingressar en la Mancomunitat. Així, des de hui, l’oficina de Turisme de Pego i les Valls renova la seua imatge digital canviant el format i el disseny del seu portal turístic per incloure totes les poblacions que alberga.
L’oficina de turisme de Pego i les Valls, que depèn de la Mancomunitat de Serveis Socials i Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls, va crear el seu web turístic www.pegoilesvalls.es en 2008 incloent Pego, l’Atzúbia, La Vall d’Ebo i La Vall d’Alcalà. Aleshores la Vall de Gallinera ja no formava part de la Mancomunitat. En 2012, amb l’eixida de la Vall d’Alcalà de la Mancomunitat, des de la institució es va decidir realitzar una actualització dels continguts del web. Una situació que, actualment, s’ha tornat a produir però per l’efecte contrari. En 2016, amb la reincorporació dels municipis de la Vall d’Alcalà i la Vall de Gallinera, des de la Mancomunitat s’ha considerat necessari reactualitzar i renovar de nou el web.
Assenyalen des de Turisme que, «des del principi s’ha valorat l’accés al web en els idiomes més habituals dels turistes que ens visiten». És per això que el contingut de la pàgina es pot trobar en valencià, castellà, anglès, francès i alemany. Recorden des de Turisme que «el manteniment i el contingut del portal turístic es gestiona des de l’oficina de turisme [és per això que demanen que] si es detecta algun error, simplement s’han de posar en contacte amb l’oficina i aquesta informació es modifica en el moment».

Amb la finalitat d’estar accessibles al major nombre de públic possible i tenint en compte el canvi d’hàbits de la població que ens visita, des de fa tres anys que s’aposta per l’adaptabilitat del web al suport mòbil i de tauletes, ja que un gran nombre de persones (el 40% dels usuaris del web de Pego i les Valls) utilitza el seu telèfon intel·ligent (Smartphone) per a informar-se del que hi ha i està passant al seu voltant. «Esta optimització permet al turista una major llibertat a l’hora d’obtenir la informació. És una manera d’apropar l’obtenció d’informació justament quan l’usuari la necessita, on l’usuari la necessita i en l’idioma que l’usuari utilitza», asseveren des de la Tourist Info.
A través d’este portal es pot accedir a tota la informació sobre l’oferta turística i cultural de Pego, l’Atzúbia, La Vall d’Ebo, La Vall d’Alcalà i Vall de Gallinera.
A la portada hi ha accessos ràpids als apartats més rellevants.

Apartats millorats:
Agenda: Més clara i visual: Esdeveniment a esdeveniment, amb localització del lloc on es realitza l’activitat i ruta o itinerari si hi ha (exemple: desfilada de moros i cristians). Es pot compartir al facebook i al twitter. A més es posaran cartells d’altres informacions més genèriques (exemple: escola d’estiu).
Què vore: Llocs a visitar, història, parc natural.
Què fer: Agenda, festes, rutes (de senderisme, en bicicleta…) mostrant el recorregut, i situant elements interessants com monuments, llocs a visitar, etc.; escalada, espeleologia i esports.
Guia pràctica: Allotjaments, restaurants, comerços, serveis, centres esportius…
Mapa: S’han geolocalitzat tots els elements, i estan marcats amb diferents icones.
Publicacions: Es poden descarregar tots els fullets que ha editat l’oficina de turisme, així com els plànols i de carrer.
Newsletter: Perquè les persones interessades puguen subscriure i rebre per correu electrònic la programació d’esdeveniments i altres notícies.

Novetats:
Cercador
Calendari: L’agenda dia a dia
Galeria multimèdia: Els i les amants de la fotografia poden enviar les seues fotos per publicar-les.
Notícies

La pàgina web ha estat modernitzada per l’empresa AiDweb.
930 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!