La torxa dels Mini Jocs ja ha passat per Pego

Ho feia el dilluns, 21 de març, per la vesprada per a anunciar que la IX edició d’aquestos jocs olímpics comarcals tindran lloc l’1, 2 i 3 d’abril a Dénia.
L’1, 2 i 3 d’abril tindran lloc a Dénia la IX edició dels Mini Jocs, una cita bianual que comença a anunciar-se uns quinze dies abans del seu inici amb l’eixida de la torxa olímpica que va passant per tots els pobles que hi participen. A Pego arribava a l’Ajuntament de Pego el passat dilluns, 21 de març, per la vesprada. La torxa era passejada pel casc històric del municipi per l’alumnat de l’escola de Patinatge, un recorregut en el que va ser acompanyada per la resta de xiquets i les xiquetes que participaran en les diferents categories en aquesta nova edició olímpica, futbol, futbol sala, bàsquet, pilota, voleibol i natació, que com assenyalava la regidora d’Esports, s’incorpora per primera vegada als Mini Jocs, perquè enguany Dénia compta amb piscina coberta on poder competir.

Marian Tamarit, regidora d’Esports, explicava que divendres, 1 d’abril, serà la jornada inaugural dels IX Mini Jocs. Dissabte i diumenge es duran a terme les competicions i diumenge, sobre les 13 hores, serà el moment de l’entrega de premis.

640 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!