La setmana de la dona a Pego s’inicia aquest cap de setmana amb la Fira Medieval i la Trobada de Boixeteres

Una cita ja marcada al calendari pegolí al voltant del 8 de març. La plaça del Mercat serà l’eix principal d’aquest cap de setmana que trasllada les activitats a la franja diürna. La Fira Medieval estarà oberta des de les 17:30h. de divendres.
Des de ja fa anys Pego no celebra el dia de la Dona únicament, sinó que al voltant del 8 de març s’organitzen diferents activitats per donar-li rellevància a la diada, derivant, per tant, en la setmana de la dona. En aquest 2012, la data triada per a donar el tret d’eixida és aquest cap de setmana. Des del divendres 2 de març, cap a les 17:30h., fins diumenge 4 de març la Plaça del Mercat serà l’eix principal d’acció al municipi. Ho explicava el regidor de la Dona, Enrique Moll, que recordava que diumenge es durà a terme la VI Trobada de Boixeteres.

Aquesta setmana de la dona s’allarga fins la setmana que ve. Per al divendres 9 de març el Grup de Dones Cabal, les Ames de Casa Lucentum de Pego i l’Associació Internacional Ladies de MontePego estan organitzant el tradicional dinar de la dona que inclou el concurs de la Crosta i que, com a premi tindrà un regal oferit per l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. A més, s’entregarà el premi ‘Jo Dona’. Les persones interessades a acudir a aquest acte poden apuntar-se dimarts i dijous en qualsevol de les tres seus de les associacions organitzadores. Totes elles s’ubiquen a l’antic centre de salut, al carrer Llavador, 5. Enguany participar té un cost simbòlic de 3 euros.
714 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!