La regidoria d’Urbanisme habilita una oficina d’informació cadastral

Per a atendre els dubtes i reclamacions de la ciutadania en el procés actual de notificació dels nous valors per part de la Direcció Territorial de Cadastre. L’oficina d’atenció al públic estarà oberta durant tota la setmana que ve.
En l’actual procés de revisió cadastral hi ha diferents passos a seguir. Actualment i, fins este divendres 14 de setembre, està obert el període de descàrrega dels nous valors cadastrals que ha elaborat, amb l’ajuda de l’Ajuntament de Pego, la Direcció Territorial de Cadastre.

Una vegada es tanque eixe període, la regidoria d’Urbanisme ha previst l’obertura d’una oficina d’atenció al públic per tal de resoldre tots els dubtes i totes les reclamacions derivades de la consulta dels nous valors cadastrals.

Esta oficina d’informació cadastral estarà activa des del dilluns 17 fins el divendres 21 de setembre a la planta baixa del carrer Sant Eloi, nº6, al que és la Cambra Agrària. L’horari d’obertura previst és del 17 al 20 de setembre de 9 a 14h., i de 16 a 18h. El divendres 21 de setembre l’oficina només estarà oberta pel matí, de 9 a 14h.
468 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!