La regidoria d’Esports ofereix 150 places en l’Escola d’Estiu

Pego continua apostant per la conciliació familiar durant l’època estival. L’Ajuntament posarà en marxa un any més l’Escola d’Estiu, un servei que organitza el departament d’Esports, per tal de donar atenció als xiquets i xiquetes de famílies que han de treballar durant el mes de juliol i la primera setmana d’agost.

Com en passades edicions, l’Escola d’Estiu està destinada a xiquets d’entre 3 i 12 anys, que disposaran vora una dotzena d’activitats per a realitzar els matins. Aquestes giraran en torn a tres temàtiques: els jocs olímpics, els animals i els súper herois i súper heroïnes. Els xiquets i xiquetes faran manualitats, pintures, jocs i practicaran diferents esport. Activitats que es desenvoluparan principalment al centre escolar Rosalia Bondia i el Pavelló Municipal Ausiàs March, encara que també hi haurà visites a altres instal·lacions com ara la piscina del recinte esportiu La Trilladora.

Des del departament d’Esports es recorda que enguany també hi haurà Escola Matinera, per als pares i mares que necessiten deixar als seus fills a una hora primerenca.

El període de l’Escola d’Estiu d’enguany està dividit en tres etapes. De l’1 de juliol al 12 de juliol, la segona del 15 al 26 de juliol i l’últim tram serà del 29 de juliol al 9 d’agost. S’ha confeccionat d’aquesta manera perquè les famílies puguen adaptar-se, inscrivint els seus fills i filles en els tres períodes o tan sols en el que més ho necessiten. Hi haurà al voltant de 150 places.

El termini d’inscripcions s’obrirà el dimecres 29 de maig i finalitzarà el 14 de juny, aquest tràmit es farà de manera presencial a la piscina coberta. Les persones interessades en aquest servei, “Hauran de presentar una fotocòpia del SIP, NIE o passaport o la còpia del número NIA, que els pares poden sol·licitar en els centres educatius on estudien els seus fills i filles”, expliquen des del departament d’Esports.

El regidor d’Esports, Raül Tamarit, ha assenyalat que “L’Escola d’Estiu és prioritària per a molts pares i mares que no poden deixar de treballar en període vacacional. Els xiquets i xiquetes estan atesos per persones adultes en tot moment i participen en diferents tipus d’activitats. És una oportunitat també per a fer noves amistats. En definitiva, gaudir de l’estiu”.
113 Visites
Hola!!