La Regidoria de Parcs i Jardins ha iniciat la transformació de les canalitzacions d’aigua de la Quintana en jardineres

El motiu és eliminar els possibles perills que representaven els buits, arran de terra, d’aquestes construccions per on passava l’aigua decorativament. El procés de transformació en jardineres s’estima que dure al voltant de dues setmanes.

Des de fa uns dies el veïnat de la Quintana haurà pogut observar que les canalitzacions d’aigua que hi havia arran de terra a la plaça del mateix nom han passat a estar plenes de terra. El motiu per a dur a terme aquest canvi l’argumentava el regidor de Parcs i Jardins en què aquests elements decoratius “es veien perillosos, per estar arran de terra, per estar d’una manera que sempre serien un niu de brutícia” s’ha decidit “omplir-les de terra i plantar plantes”. El precedent el tenim a la Plaça de l’Ecce-Homo. És per això que esperava Andreu Dominguis “que no hi haja massa queixes”, tenint en comptes que “el veïnat que viu per allí diu que això s’hagués hagut de fer abans”. Una qüestió que no depèn de l’Ajuntament, sinó del contracte de recepció de les obres, que especifica que s’ha de deixar passar un temps prudencial abans de realitzar qualsevol modificació sobre el projecte inicial.

La transformació de les canalitzacions d’aigua artificial en jardineres és una tasca que està duent a terme la regidoria de Parcs i Jardins, el que implica que els treballadors de l’àrea han de compaginar aquesta feina amb d’altres ja habituals. Tenint en comptes que estem en primavera i que s’ha de canviar el sistema de funcionament de l’aigua, que ha de passar d’un sistema que permetia la circulació circular de l’aigua, a un sistema de reg localitzat per goteig, el regidor de Parcs i Jardins estimava que els treballs d’ajardinament tardaran en acabar-se aproximadament dues setmanes, si no hi ha contratemps.

Les plantes que allí s’instal•laran provindran, principalment, d’un petit hivernacle que té la regidoria de Parcs i Jardins, tot i que augura Andreu Dominguis, que s’haurà de recórrer a d’altres vivers perquè l’espai a plantar és considerable.

644 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!