CREAMA informa sobre les ajudes del Pla de Competitivitat i Comerç Excel•lent

L’objectiu és reconèixer i promocionar la inversió, la iniciativa i l’esforç per millorar l’organització de les Pimes. Al mateix temps, este programa abona els comerços perquè incrementen la seua competitivitat a través d’una gestió basada en la qualitat. Les subvencions són de fins al 100% amb un límit de 600 euros per establiment. El termini per a la presentació de sol•licituds finalitza el 16 d’abril.
La Conselleria d’Indústria, Comerç i Innovació ha publicat l’ordre que regula les ajudes al Pla de Competitivitat de la Comunitat Valenciana en matèria de qualitat per a l’exercici 2010. En ella s’inclou el projecte Comerç Excel•lent l’objectiu del qual és reconèixer i promocionar la inversió, la iniciativa i l’esforç per millorar l’organització de les Pimes. Al mateix temps, este programa abona els comerços perquè incrementen la seua competitivitat a través d’una gestió basada en la qualitat. Per això s’atorguen subvencions per a finançar les despeses corrents per a la implantació de normes de qualitat del segell Comerç Excel•lent i del distintiu públic de confiança en línia Òptima Web del comerç electrònic.

El distintiu Comerç Excel•lent és un reconeixement de la Fundació Valenciana de la Qualitat per a distingir el mèrit i avalar el prestigi dels comerços de la Comunitat Valenciana. Per a això s’avaluen aspectes com el servei (cortesia, credibilitat, capacitat de resposta, seguretat, accessibilitat, etc.), els elements tangibles (instal•lacions, equips i mobiliaris, envasos i embalatges, etc.), el personal (imatge, competència) i la millora contínua.

Els empresaris i comerciants interessats en estes ajudes poden trobar tota la informació en la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local que el CREAMA té a Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, El Verger, Ondara, Pedreguer, Pego, Teulada-Moraira i Xàbia. Les subvencions són de fins al 100% amb un límit de 600 euros per establiment. El termini per a la presentació de sol•licituds finalitza el 16 d’abril.

D’altra banda, la Conselleria concedeix també ajudes per al suport a l’assistència a fires internacionals en territori nacional. Estes subvencions arriben fins al 60%, amb un límit de 10.000 euros per empresa. La data límit de presentació de sol•licituds és el 21 de maig del 2010.


708 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!