La regidoria de Noves Tecnologies desenvolupa una aplicació informàtica per a estalviar en paper i tinta

Es tracta d’un portal, via web, al que poden accedir els regidors i les regidores que formen part de la corporació municipal, a través d’un usuari i una contrasenya personalitzats, per a baixar-se la documentació dels plenaris.
El regidor de Noves Tecnologies, José Maria Ferrer, informava a la resta dels seus companys i companyes de la corporació municipal de la nova aplicació informàtica que ha desenvolupat el departament d’Informàtica de l’Ajuntament de Pego a proposta del mateix regidor amb l’objectiu principal “d’estalviar en paper i tinta que moltes voltes està escàs”. Explicava Ferrer que “es tracta d’un portal, via web, al qual podeu accedir, com a membres de la corporació municipal, per a baixar-vos la documentació relativa als plenaris”.

El funcionament del portal és l’estàndard. Explicava José Maria Ferrer que cada regidor i regidora tindrà un nom d’usuari i una contrasenya personal que permetran accedir a diferents apartats de la web. També informava Ferrer que “quan secretaria penja la documentació al portal, automàticament, rebeu un correu electrònic, a l’adreça que se us demana, notificant-vos que està penjada eixa documentació i està al vostre abast”.

Al•ludia el regidor de Noves Tecnologies que aquesta nova manera de comunicar la documentació referent a actes i sessions plenàries “comporta una certa responsabilitat […] de cuidar i salvaguardar esta informació”. I per tant, s’estableix un mecanisme de reconeixement d’acceptació de la documentació. Deixava clar José Maria Ferrer que aquesta nova aplicació “no és cap obligació, sinó una petició”. Així mateix recomanava posar un període de prova d’uns sis mesos per tal de veure el seu funcionament.
669 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!