La reedició actualitzada de la guia telefònica de la Gamba ja a la venda

Sis anys s’ha fet de rogar la reedició de la guia telefònica de la filà Al Hagamba Muza. Una guia que presenta novetats en el seu format, ja que s’ha modernitzat com ho ha anat fet la societat i inclou colors, webs, correus electrònics i mòbils, mantenint el preu d’abans, 10 euros.
L’humor dels components de la filà Al Hagamba Muza és conegut a Pego i el podem comprovar en l’avís que sona a Ràdio Pego per a difondre que ja està a la venda la nova guia telefònica ‘La Gamba’ que tants adeptes té des de la seua primera edició. Aquest humor, però, no està barallat en la seriositat que puga comportar l’actualització de dades per a elaborar una nova edició d’eixa guia telefònica. Una guia rigorosa i completa. Torres explicava que “ha tardat més que les altres voltes perquè ara té moltes més dades i ha costat molt més d’arreplegar tota la informació. I és que ara té, a més del que tenia, pàgines web, adreces de correu electrònic”. Al respecte de l’edició, comentava Torres que “és a tot color […] i això ha fet que tinguem que canviar tot el format”. Tot i el gruix d’informació que conté la nova guia telefònica, el preu s’ha mantingut igual al de l’última edició, 10 euros.

Tot i existir guies anteriors, l’edició de cada guia és començar “pràcticament des de 0”, assegurava el Tito i afegia que “sobretot ara, que quasi tot són telèfons mòbils, per tant, has d’anar preocupant-te empresa per empresa, comerciant per comerciant, professional per professional”. A aquesta actualització se li hauria d’afegir la incorporació de les adreces electròniques, que apuntava el Tito, són “més de 200”.

Aquesta guia, afirmava Torres, “es fa gràcies a que la gent col•labora”, “la gent està molt receptiva i en el moment en què li toques per a demanar-li la informació faciliten la informació i és més, et pregunten quan van a poder comprar-la” amb el que concloïa Torres que “la col•laboració ha sigut absoluta”.

La nova guia telefònica ‘La Gamba’ es pot adquirir a la Ferreteria Bolufer, a l’estanc del carrer Major i demanant-la als membres de Al Hagamba Muza. També a través de la web de la filà.

El llançament d’aquesta nova guia telefònica ‘La Gamba’ ha coincidit en l’any en què Al Hagamba Muza és capitana mora, tot i que Torres assegurava que “guia anava a eixir, i que la capitania ha sigut un fet més. Però no ha eixit per això ni ha influït en què isca o no isca. És un fet a part i ha coincidit”.

A la pregunta de com va la preparació de la capitania, les respostes van ser: “Bé, va bé, no?”, suggeria Torres. “Anem fent, anem fent”, afegia el Tito. Així que s’haurà de tornar a fer la pregunta d’ací a uns mesos, més a prop de juny, per a saber realment com avancen els preparatius de la Capitania Mora 2010. De moment, ja hi ha nova guia telefònica ‘La Gamba’.
600 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!