Les quintades de Pego estan innovadores

Ahir la quintà del 99 va organitzar un sopar popular i, tot i que no esperaven molta gent, van voler fugir de la tradicional festa de quintos d’altres anys. Una manera de donar la benvinguda a l’estiu i encetar les festes. També ho han fet altres quintades al municipi que s’han unit per organitzar el Holi Sun Pego que tindrà lloc el proper dissabte, 1 de juliol, al passeig Michel.

20170621_202252Enguany les quintades de Pego estan innovadores. Anit, la quintà del 99, els i les que enguany fan 18 anys, van organitzar un sopar popular amb coques i pizzes per a encetar les festes i donar la benvinguda a l’estiu. L’objectiu era fer una festa de quintos diferent al que hi ha costum d’organitzar. Compartir una vetllada agradable a l’Espai Veïnal Antic Institut amb totes aquelles persones que s’hi vullgueren sumar i deixar la música en directe per a alguna altra ocasió.

18953070_312708165825769_1397166896473296052_nSeguint en les quintades, hem de dir que el proper dissabte 1 de juliol, per primera vegada a Pego (o almenys la primera en molts anys), s’està organitzant una festa de quintades. No serà com les que s’hi fa a d’altres pobles de la rodalia, però sí que tindrà el mateix esperit, ajuntar colles d’edats diverses un dia per compartir una estona inoblidable que es vulga repetir l’any següent.

L’opció que s’ha triat enguany a Pego ha estat la de portar els colors de l’Índia i tot el que comporta la festa del Holi, el festival del color i és que este és un festival en el que desaparèixer les diferències en uns i altres. El Holi original és la festa de benvinguda de la primavera, el llançament de les pols de colors venen a imitar els alegres colors de les flors que naixeran durant l’estació en què la vida esclata. I és per això també que es tracta d’una festa que barreja alegria, diversió, música i dansa, que unix colors distints llançats a l’aire com a símbol de llibertat, però també de pau, unió, alegria i amor.

A Pego el Holi Sun se celebrarà encetat l’estiu, però, just en les dates en què la gent del poble es muda al mar o al terme per deixar enrere la calor sufocant de la localitat. Serà per tant una excusa per compartir, un dia més, una bona estona de festa amb amistats i gent coneguda de totes les edats. I és que Holi Sun Pego comença a les 19.30h i està previst que finalitze a les 5 de la matinada.

 

2137 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!