La precampanya arranca hui a Pego

Un acte del Partit Popular marca l’inici de la precampanyaper a les eleccions municipals i autonòmiques del 28 de maig. I és que segons la convocatòria realitzada pel Partit Popular de la Comunitat Valenciana, el seu president, Carlos Mazón, té previst participar hui en un dinar al CEAM amb afiliats i simpatitzants, junt amb el candidat del PP de Pego, Ferran Gonzàlez. La cita és a les dos al CEAM DE Pego, al passeig Cervantes.

I demà dissabte serà el torn de Compromís per Pego, que té previst fer l’acte de presentació de la seua candidatura, encapçalada per Víctor Climent. En aquest cas, el candidat a l’alcaldia de Pego comptarà demà amb el suport de Joan Baldoví, candidat a la presidència de la Generalitat Valenciana, i Àgueda Micó, portaveu de Compromís. L’acte tindrà lloc a les set i mitja de la vesprada a la plaça del Mercat.

Per ara, la següent cita en l’agenda de precampanya és la presentació de la llista del partit socialista de Pego, amb Enrique Moll com a candidat a revalidar l’alcaldia. Serà dijous pròxim, dia 20, a les huit de la vesprada, a la Casa del Poble.

D’altra banda, cal recordar que fins al dilluns 17 es pot consultar el cens electoral per a possibles reclamacions. Hi ha dues vies per a fer la consulta: bé presencialment, a l’Ajuntament de Pego, en el departament de Padró d’Habitants, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores; bé a través d’Internet amb certificat electrònic. El tràmit es fa a través del web de l’INE, l’Institut Nacional d’Estadística, https://sede.ine.gob.es.

537 Visites
Hola!!