La Policia Local de Pego demana precaució al voltant per l’increment de porcs seglars

Assenyalen que la superpoblació ha provocat que estos es troben per tot el terme, el que fa imprevisible la seua aparició per carreteres i camins. El gran nombre d’atencions en accident de trànsit a causa del creuament de porcs senglars ha obligat a la policia local a fer este avís.

La Policia Local de Pego informa que, com a conseqüència de la sobrepoblació de porcs senglars, és convenient incrementar les precaucions al volant durant estes dates.

Jabalí-carretera-720x410-720x410En el que portem de 2017, la Policia Local de Pego ha intervingut en 30 accidents de circulació que han estat causats per l’eixida sobtada de porcs senglars a les carreteres o camins. És per això que recorden que una conducció moderada, que respecte les normes de circulació vial, afavorirà que es puga evitar un accident o, almenys, permetrà minimitzar la seua gravetat.

Des de la Societat de Caçadors informen que fan totes les batudes que els autoritzen, en tenen previstes fins a març de 2018, però que la presència de porcs senglars és incontrolable. I això que a l’any maten entre 250 i 300 exemplars.

2359 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!