La poesia al Casal Cultural, cine, festes i demés conformen l’agenda cultural


L’Agenda Cultural d’aquest cap de setmana s’inicia amb el recital de poesia en commemoració del dia del llibre que tindrà lloc dissabte a les 23’30 h al Casal Cultural, a càrrec d´Isabel Garcia, Tomàs Llopis, Salvador Bolufer i Carles Siscar, que recitaran diversos poemes propis.
Aquesta serà la primera part, ja que el proper divendres 5 de maig, també recitaran els poetes Lluna Pons, Josep Orihuel i Pep Soler.

Aquesta nit de divendres, a partir de les 20.00 h – al Centre Cultural de Beniarbeig es farà la presentació del llibre “Escriure el País: Set maneres de ‘literaturizar’ les nostres comarques” amb Bernat Capó i Àngels Moreno

I per als més festers i aficionats als bous s’inicia la temporada taurina amb les FESTES PATRONALS DE LA PURÍSSIMA XIQUETA de BENISSA. El dissabte 29 hi haurà bous al carrer des de les 12 del migdia. A les 7.30 de la vesprada es procedirà a la primera soltada de vaques i bous i a les 11.30 de la nit es farà la segona part de solta, a més de bou embolat.

D’altra banda, aquest cap de setmana no serà necessari desplaçar-se a Sevilla per a escoltar flamenc. El dissabte a partir de les 20.30 hores al centre social de Dénia actuarà “Tala y Tacón” Fusió Kathak – Flamenco. A càrrec de la Companyia Vishnu al Compao.

I acabem parlant de cinema a Pego: El dissabte a les 22.30 h. I el diumenge a les 19.00h es projectarà la darrera pel•lícula del polifacètic Woody Allen, “Match Point”. Film protagonitzat per Scarlett Johansson i Jonathan Rhys Meyers.

El diumenge a les 16.00 hores al teatre municipal es projectarà la pel•lícula infantil d’animació “El tiovivo mágico” on el coratge i el valor són les millors armes per a sobreviure al fred extrem que els depara als 4 protagonistes que viuran aventures increïbles per recuperar tres diamants màgics.

586 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!