Detinguts la resta d´implicats en el crim de la dona trobada a Pego


La Guàrdia Civil va detenir pocs minuts després de les 10 de la nit de dimecres a dos persones relacionades amb l’assassinat de la dona de 40 anys el cadàver de la qual va ser trobat seminu i amb signes de violència a la partida de Castellons de Pego, a la carretera que va a Sagra. Les detencions es van produir a Pego i a Gandia.

El delegat del Govern al País Valencià, Antoni Bernabé, va confirmar ahir la detenció de dos homes que estarien presumptament implicats en la mort de la jove boliviana el cadàver de la qual va ser trobat dilluns passat seminu i amb signes de violència a la partida de Castellons del terme municipal de Pego, junt a la carretera que uneix la localitat amb Sagra. El delegat va precisar, en aquest sentit, que els dos individus també són de la mateixa nacionalitat sud-americana. La detenció de les dues persones es va produir pocs minuts després de les deu de la nit de dimecres per la Guàrdia Civil.

Les detencions es van produir a Pego i a Gandia després que els agents intensificaren la investigació en les dos comarques veïnes per a intentar localitzar a les dos persones que van poder ajudar o participar en el crim que, segons sembla ser, va tenir lloc a Oliva, on residia la víctima. Els detinguts podrien passar a disposició judicial al llarg del matí de hui.

Les investigacions van apuntar des del principi que al succés van poder participar fins a tres persones, qüestió que va assegurar dimecres el subdelegat del Govern a València, Luis Felipe Martínez. Aquest no va concretar el seu grau de participació de les altres dos persones implicades en el crim i que han estat detingudes, però va confirmar que el mòbil dels fets va ser «sexual».

La germana del primer detingut, un home de 22 anys arrestat el dimarts a la vesprada a Madrid després d’haver comprat un bitllet d’avió per Sud-amèrica, va declarar davant de la Guàrdia Civil d’Oliva el dia anterior al descobriment del cadàver que el seu germà l’acusat amb una major participació en els fets- li havia confessat que havia matat a una dona després d’haver-li proposat mantenir relacions sexuals amb ella.
Tot apunta que una religiosa d´Oliva, segurament de l’ordre de les clarisses, va recomanar la germana del detingut que acudira davant la Guàrdia Civil després d’escoltar la gravetat dels fets relatats. Arran d’aquesta informació, els investigadors dels grups judicial i científic de la Guàrdia Civil van aconseguir arribar fins al presumpte autor de l’assassinat.

La víctima va ser transportada a Pego en el maleter d’un Citroën Xantia de color verd, en l’interior del qual els agents de la Guàrdia Civil han localitzat grans taques de sang. El vehicle en qüestió va ser adquirit pel suposat assassí a un veí d’Oliva per 1.300 euros, i únicament havia abonat la quantitat de 300. Amb els 1.000 euros restants va aprofitar per a intentar traure un bitllet d’avió a l´Argentina.

Amb aquestes dos darreres detencions, el delegat del Govern al País Valencià va asseverar que la investigació està “pràcticament per conclosa”.


863 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!