La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública es concentrarà dijous pròxim davant del Palau de la Generalitat

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública es concentrarà el dijous pròxim davant del Palau de la Generalitat per exigir reversió del departament de Salut de la Marina Alta.

En un principi s’havia convocat la concentració davant de Les Corts Valencianes, però, l’avançament de les eleccions autonòmiques ha obligat a canviar els plans, tal com explica Paco Sánchez, portaveu de la Plataforma.


L’autobús de la Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta partirà a les nou i quart del matí del dia 21 des del centre comercial Portal de la Marina. En concret, al costat de la rotonda d’accés al centre. Ples reserves de places es poden fer per Whatsapp, en el número 637 59 82 84.

La Plataforma ha oferit en els últims dies una roda de premsa per anunciar aquesta convocatòria i per donar a conéixer les conclusions d’una auditoria ciutadana encarregada per Les Corts Valencianes en el 2015, que s’ha dut a terme en el departament de Salut de la Marina Alta, al llarg de 14 mesos, en col·laboració amb la Conselleria de Sanitat.

Auditoria feta amb l’objectiu de ser traslladada a Les Corts, però, la Conselleria no ho ha fet. Per la qual cosa, ha estat la Plataforma qui l’ha feta pública.


La tasca auditora l’ha realitzada un grup format per representants dels grups polítics de Les Corts, dels treballadors laborals i estatutaris del departament de Salut, dels ajuntaments, de Conselleria i de la plataforma.


I les conclusions d’aquesta auditoria es resumeixen en 10 punts prou esclaridors, que la Plataforma assumeix com a nou suport a la seua exigència de la reversió del Departament de Salut de la Marina Alta al Sistema Públic de Sanitat.

1201 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!