El Consell iniciarà en abril la primera fase de la concentració parcel·lària de la Marjal

Dins de dos setmanes, més o menys, començarà la primera fase de la concentració parcel·lària de la Marjal, fase inicial que consistirà en la recopilació de dades per part de l’empresa Tragsatec, encarregada de dur-ho a terme. Com ha indicat el regidor d’Agricultura de l’Ajuntament de Pego, Andreu Dominguis, una tasca que comença amb retard i demanada des del consistori des de fa anys.

Amb l’aprovació del Decret 6/2018, es va declarar d’execució urgent la concentració parcel·lària d’Oliva-Pego, i s’anuncià que començaria a l’estiu de l’any passat. Però, finalment, serà a partir del pròxim mes d’abril quan el procediment es posarà en marxa, segons s’ha anunciat a l’ajuntament des del Consell.

Els propietaris de terrenys a la marjal hauran de fer la declaració de parcel·les personalment o autoritzant a algú. I per això, el personal de Tragsatec estarà els dilluns i dimarts, de 9 a una i mitja del matí a l’antiga Càmara Agraria de l’Ajuntament de Pego. A Oliva el procediment es farà els dimecres, de 9 a una i mitja, també, a la Casa de Cultura. Una altra opció per a la declaració serà fer-ho per escrit. Qui necessite més informació al respecte, pot telefonar al 96 557 0071 i consultar.

Segons Andreu Dominguis, aquesta primera fase de la concentració parcel·lària serà la més complicada.

Si tot ix com està previst, cap al 2024 s’haurà finalitzat aquesta reparcel·lació amb els títols de propietat ja adjudicats.

1376 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!