La Plataforma Pego Viu convoca assemblea oberta per a replantejar i impulsar el projecte

La cita és dissabte 28 de novembre, a les 5 de la vesprada, a la plaça de l’Ajuntament. Amb esta convocatòria volen «apropar-se a totes les persones interessades en participar en el projecte i en la plataforma».
La plataforma que va nàixer arrel de l’incendi de maig de 2015 demana l’atenció de la societat pegolina. Ho fa recordant que «Pego Viu es va crear com una eina al servei de la recuperació del nostre patrimoni mediambiental, com a eix cohesionant de tots els esforços dirigits a aconseguir una òptima reforestació i regeneració forestal».
Des de la seua creació la Plataforma Pego Viu ha anat treballant intensament en la seua part tècnica. Ara, però, amb la convocatòria d’assemblea pública dissabte, aquelles persones que la integren, volen «apropar-se a totes les persones interessades en participar en el projecte i en la plataforma». Així, l’objectiu d’esta nova trobada, a les 5 de la vesprada, a la plaça de l’Ajuntament, té com a objectiu replantejar i impulsar la Plataforma Pego Viu.

La Plataforma Pego Viu és, junt a l’Assemblea Oberta de Pego, organitzadora del concert que, el proper dissabte 5 de desembre tindrà lloc al teatre municipal, a les 19h. Un concert en acústic per la regeneració de les muntanyes en el que actuen pràcticament tots els grups pegolins en actiu.987 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!