La pegolina Anais Ferrer Ciurana obté la plata en el Premi especial Jove Talent Grupal en la I edició d’EducaFestival

Es tracta del primer festival internacional de publicitat educativa que va tenir lloc el passat 9 de juny a l’auditori CaixaForum de Madrid. Este premi té com a objectiu fomentar i encoratjar estudiants i jóvens creatius del sector, menors de 28 anys, que a través de les seues idees i innovació presenten les millors campanyes publicitàries. La pegolina, que actualment cursa tercer del Grau de Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I de Castelló, ha estat guardonada, junt amb dos companyes Anakarina Moreno i Yasmina Rodríguez, per la campanya «La Liga de Integración de Profesores LIP».

PREMIADOS-1080x675Sempre és una alegria assabentar-se que alguna pegolina o algun pegolí és reconeguda o reconegut per la tasca que fa o pel talent que té. Hem escrit sobre José Torres, Ximo Mengual, Adriana Mira, Majo Siscar, Pepa Ferrer, i ara sobre Anais Ferrer Ciurana. Ella encara està estudiant, però ja apunta maneres. I és que el passat 9 de juny va estar participar en la I edició d’EducaFestival, el primer festival internacional de publicitat educativa, que aspira a convertir-se en els propers anys en el principal punt de trobada entre agències i marques del sector educatiu, aspira a ser una cita ineludible que permeta fer un seguiment de les millors pràctiques del sector publicitari.

Este Festival naix amb l’objectiu de premiar les millors estratègies de comunicació del sector educatiu i/o amb temàtica educativa. Compta amb el suport de CaixaForum i l’Observatori d’Educació de la Fundació Botín en el Premi Especial Jove Talent que ha rebut fins a 117 candidatures en les seues 8 categories en esta primera edició: centre educatiu, formació professional, educació a distància, universitat, escola de negocis i postgrau, ONG campanya educació, producte educatiu i altres educació.

19149312_426706754377109_3073144514998661766_nAnais Ferrer Ciurana va pujar a l’escenari de la I Gala del EducaFestival junt amb Anakarina Moreno i Yasmina Rodríguez, l’equip ‘Los tres elementos‘, per a recollir el segon premi especial Jove Talent Grupal per la campanya «La Liga de Integración de Profesores LIP». Totes tres, la pegolina Anais Ferrer i les seues dos companyes, actualment estan cursant tercer del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I de Castelló.

 

 

2024 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!