La PAH de Dénia es concentrarà divendres per recordar el seu company de Pego

Serà una concentració silenciosa davant l’Ajuntament de Dénia, a les 20h., “per recordar el company Jaume, i alhora fer visible un problema que volen silenciar”, el drama que duu aparellat un desnonament i un sistema sanitari de gestió privada. Jaume serà soterrat hui al seu poble natal.
Sense voler augmentar el dolor que en estos moments patix la família i traslladant les nostres condolences més sinceres, des de Ràdio Pego no podem ignorar el comunicat que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) de Dénia va enviar ahir denunciant que un veí de Pego, membre de la Plataforma, s’ha llevat la vida.

La PAH identifica dos causes que han provocat esta mort. D’una banda, l’assetjament del banc amb qui tenia signada la hipoteca el veí de Pego, que es trobava en procés de desnonament. De l’altra, la privatització de la gestió de la sanitat pública que, segons la PAH, va provocar que a Jaume se li donara d’alta de l’Hospital de Dénia més prompte del que hauria estat recomanable pel seu historial mèdic.

La PAH de Dénia ha convocat per a divendres, 4 d’abril, a les 20h., una concentració silenciosa davant l’Ajuntament de Dénia “per a recordar el company Jaume, i alhora fer visible un problema que volen silenciar”.

Intersindical Valenciana ha manifestat, a través d’un comunicat de premsa, “el seu suport més sincer a la família i a la PAH de Dénia en aquests moments tan durs”. Assenyala que esta “situació ve donada per les lleis d’un sistema depredador de la vida humana, que no té miraments pels sentiments humans, i només vol treure beneficis sigui com sigui. Vida a vida. Els seus beneficis són els nostres sofriments”.

La PAH de Dénia participarà en la mobilització ‘La privatització mata’ convocada per al dissabte, 5 d’abril, a les 18h., a l’hospital de Dénia, per la Plataforma en defensa de la sanitat pública.
726 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!