La nova temporada va notant-se

En futbol, el Pego C.F. de tercera divisió es desplaça el diumenge fins al Camp Municipal de La Magdalena per a jugar contra el Novelda. I el divendres el Camp Cervantes acull un amistós entre el Pego C.F. ‘B’ i el Real de Gandia C.F. a les 8’30 de la vesprada. Dos hores abans, a les 18’30h. es realitzarà el I encontre-entrenament d’Infantils i Cadets. En bàsquet, el proper dimarts, 9 de setembre a les 8 de la vesprada, hi haurà una reunió informativa a la Casa de Cultura del Club de Bàsquet. A partir d’ara els amants de veure competicions esportives en directe ho tenen fàcil, perquè ja ha començat la lliga de futbol de tercera divisió i cada quinze dies es podrà veure al Pego C.F. jugar a casa. Aquest diumenge, però realitzarà el primer desplaçament fins al Camp Municipal de La Magdalena, per a enfrontar-se al Novelda C.F. El partit es jugarà a les 18 hores.

La resta de lligues, estan a punt de caramel, i mentres s’espera que comencen, equips com per exemple el Pego C.F. ‘B’, ha preparat un amistós que es disputarà al Camp Municipal Cervantes. El partit tindrà lloc el divendres a les 20’30 hores i rebrà al Real de Gandia C.F.

Abans de l’amistós, els aficcionats del futbol podran veure el I encontre-entrenament de les categories Infantil i Cadet. Aquest tindrà lloc el divendres a les 18’30hores al Cervantes.

I pel que fa al Club de Bàsquet, ja comencen a preparar la nova temporada. El primer pas, la reunió informativa que han organitzat per al proper dimarts, 9 de setembre, a les 20’30 hores a la Casa de Cultura.

Les inscripcions per a practicar bàsquet seran els dies posteriors a aquesta reunió informativa, és a dir, el 10, 11 i 12 de setembre, en horari de 17 a 19 hores al Pavelló Cobert ‘Ausiàs March’.
622 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!