La nova directiva de l’AMPA de l’IES Enric Valor de Pego recolza la tasca del professorat i personal no docent

I rebutja les “empobridores mesures adoptades” pel Consell. També donen suport a les accions preses en defensa dels interessos de tots. La nova presidenta de l’AMPA de l’institut és Sali Ceresola, el nou secretari Víctor Navarro i la nova tresorera Amparo Siscar.
A través del facebook Ràdio Pego coneixia de la renovació de la Junta Directiva de l’AMPA de l’IES Enric Valor de Pego que prioritza les noves tecnologies per a divulgar les seues decisions, ja que informen que, entre d’altres coses, “puntualment s´informarà dels acords més importants a la pàgina web de l´institut que, a partit d´ara, tindrà un espai reservat” per a l’AMPA i és per això que encoratja als pares i les mares que formen part de l’Associació que no dubten a consultar aquest web, www.iesevalor.org, per a estar informats i informades. A més, també faciliten un correu electrònic perquè els associats i les associades puguen “fer qualsevol consulta”, ampaiesenricvalorpego@gmail.com

La composició de la nova Junta Directiva de l’AMPA de l’IES Enric Valor de Pego està presidida per Sali Ceresola Alcaraz. La secretaria l’ocupa Víctor Navarro Bertomeu. La tresoreria recau en Amparo Siscar Cervera. Com a vocals estan Carlos Company Sendra, Cristina Santamaria Bordes, Eli Piera Montaner, Esmeralda Portes Jiménez, Josefa Pons Costa, Josefa Ribera Escrivà, Mª Dolores Garcia Ribera, Mª Soledad Vicéns Salort, Menty Kàmara Bertomeu, Paloma Estarellas Martin, Pepa Pons Puig i Puri Cortell Vercher

Aquesta nova Junta Directiva anuncia que es reunirà habitualment els primers dilluns de cada mes a les 17´30 h. al local que té l’associació al mateix institut i informa que “qualsevol membre pot assistir-hi sempre que ho crega convenient”.

Entre els primers acords adoptats per la nova Junta Directiva de l’AMPA de l’IES Enric Valor de Pego es trobava la seua postura “davant la situació plantejada per les successives congelacions i retallades de les aportacions econòmiques de la Conselleria per al funcionament del centre i dels sous dels professors/res dels nostres fills i filles”. En el seu escrit de presentació a la web de l’institut la nova Junta Directiva expressa que “volem manifestar el més ferm recolzament a la seua tasca [la del professorat i personal no docent] i el rebuig a les empobridores mesures adoptades [pel Consell] i així mateix donem suport a les accions que es puguen prendre en defensa dels interessos de tots”.
745 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!