La Marina Alta: menjars, artesania i productes autòctons


Sota aquest títol es presenta l’exposició itinerant sobre les tradicions comarcals amb l’objectiu de consolidar la difusió i el coneixement de la gastronomia i els productes típics i artesanals. L’exposició s’inaugura divendres a les 7.30 al Museu d’Art.

La Mancomunitat Cultural de la Marina Alta (Macma) ha organitzat l’exposició itinerant “La Marina Alta: menjars, artesania i productes autòctons” dirigida no només als habitants de la comarca sinó també als milers i milers de visitants i residents temporals.

La Marina Alta, és una comarca, com ja sabem on el turisme i totes les activitats amb ells relacionades són fins el moment motor de l’economia de la majoria dels 33 pobles que la composen. Per trencar amb el binomi popular del turisme de sol i platja des de la Macma s’intenta amb iniciatives d’aquest tipus desestacionar el turisme i procurar consolidar una demanda més estable al llarg de tot l’any.

L’objectiu principal de exposició itinerant és, per tant, el consolidar la difusió i el coneixement de la gastronomia i els productes típics i artesanals de la nostra comarca, i, en conseqüència, facilitar-ne i apropar els seu consum als joves i als nouvinguts.

Tot i que a la Marina Alta hi ha una gran varietat de plats tradicionals que ens representen i identifiquen, alguns d’ells no són massa coneguts pel gran públic. O bé aquests no són assimilats com a propis de la comarca, és per això que s’ha pensat en aquesta exposició com una manera de fer arribar tothom la millor valoració dels nostres valors gastronòmics.


954 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!