La Marina Alta crearà un consorci esportiu


Els regidors de 21 municipis, entre ells Pego treballen des de fa més d’una dècada per vertebrar la comarca i abaratir els costos de les diferents competicions esportives escolars.
El proper dimarts es reuniran a Pedreguer els regidors d’esports de quasi tota la comarca per a crear un consorci, que pretén vertebrar un poc més la Marina Alta mitjançant l’esport, que ocupa un lloc important a la Marina i amb el nou consorci es pretén abaratir costos i obtenir subvencions institucionals a banda de facilitar l’espontzorització dels diferents campionats d’esports base. S’ha triat la figura del consorci i no la de la mancomunitat per a facilitar el funcionament de l’entitat.

Els municipis que en principi formaran part del consorci són els que formen part de la taula comarcal: Benissa, Calp, Dénia, Gata, El Verger, Els Poblets, Laguar, Murla, Ondara, Orba, Pedreguer, Teulada, Xàbia, Xaló, Benidoleig, Benitatxell, Rafol, La Xara, Jesús Pobre, Beniarbeig, Benimeli i Pego.

Independentment de les lligues comarcals, a la Marina Alta també es realitza cada dos anys els mini jocs o els tradijocs que serien gestionats a partir d’ara pel nou consorci, que podria estar funcionant a partir del proper curs escolar.
650 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!