La mar, gran atractiu dels viatges de vacances

Els creuers prenen cada vegada més addictes, els pegolins i pegolines veuen en aquesta oferta de viatges en vaixell pel Mediterrani, majoritàriament, una manera agradable i còmoda de conèixer altres ciutats. Tot i això el nord d’Espanya també és un destí molt sol•licitat per aquestes dates. I cada vegada més la gent perd la por a volar i estar moltes hores a l’avió, Nova York o La Xina van coneixent-se a Pego. “A l’estiu tot el món viu”, una frase ben popular que ens diu molt d’aquesta estació de l’any que a l’hemisferi nord és associat amb el període de vacances, el que implica, com ja hem indicat anteriorment, entrar en una època de diversió, de relaxament. I com no, l’estiu també és un temps de descobertes, de canvis d’ubicació, encara que només siga durant una setmana. Els mesos de juliol i agost continuen sent, encara, els mesos per excel•lència dedicats a viatjar. I com ens trobem en l’equador de l’estiu hem volgut saber quines són les preferències de pegolins i pegolines a l’hora de conèixer altres ciutats i cultures.

“Per agost viu la mar i bull el món” és potser per això que a Pego cada vegada tenen més addictes els creuers. Ha caigut el mite que associava els creuers amb el luxe i els diners. Aquest fet ha fet que molta gent opte per ells alhora de planificar una setmana de les seues vacances. Pel Mediterrani, les Illes Gregues o les capitals nòrdiques. Aquests trajectes, però és millor sol•licitar-los amb antelació perquè segons indica Salvador Bañuls, propietari de l’agència de viatges MCO, a l’estiu és cada més complicat trobar destí perquè tot està complet.

Altres destins pels que també s’interessen molt els pegolins i pegolines estan situats geogràficament al nord peninsular: Astúries, Cantàbria, Andorra, són viatges molt demandats, buscant el verd i les temperatures temperades. Tot això, per a gustos colors i sobretot en qüestió de conèixer món. Des de fa uns anys ençà, Salvador, indica que ha crescut l’interès per destins llunyans com són Nova York o La Xina.

La recomanació estrella per a aquelles persones que vullguen contractar un viatge a través d’una agència de viatges és clar per a Salvador Bañuls, antelació en l’elecció. Recorda que sempre s’està a temps de cancel•lar. Fins a 15 dies abans d’iniciar el viatge les companyies no poden carregar cap taxa en la reserva.

Les maneres per a organitzar un viatge turístic són múltiples i variables. Actualment la xarxa d’internet fa cada vegada més fàcil que les persones puguen organitzar-se elles mateixes el viatge, tot i això des de MCO expliquen quin és l’avantatge de contractar aquest tipus de viatges a través d’una agència especialitzada. Són el filtre per a solucionar qualsevol tipus de problema que isca durant les estades.

Una dada interessant és que es confirma que cada vegada els viatges turístics es desestacionalitzen més. És a dir, que la gent es deixa una setmana en altres mesos que no són juliol i agost per poder gaudir de les ciutats que visitaran d’una manera més tranquil•la, sense conèixer les aglomeracions que es produeixen durant els mesos d’estiu.


333 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!