La lliga de Futbol Sala ja té campió de Copa

Després del resultat de dissabte entre Seguí Energia Solar 5 i 2 Bar l’Almàssera-Tormos es va veure la clara superioritat del campió de la lliga de 1ª divisió de la lliga de futbol sala, que sumava amb la Copa Vila de Pego un nou títol. Pel que fa a la lliga de futbol de Preferent, el Pego acabava sumant una derrota clara davant el Ciutat de Gandia.
En esports destacar que la lliga de Futbol Sala ja té campió de Copa. Després del resultat de dissabte entre Seguí Energia Solar 5 i 2 Bar l’Almàssera-Tormos es va veure la clara superioritat del campió de la lliga de 1ª divisió de la lliga de futbol sala, que sumava amb la Copa Vila de Pego un nou títol.

Però ací no acaba la cosa, perquè el proper dissabte, 29 de maig, aquestos dos equips es tornaran a veure les cares per a disputar el Trofeu Sabatera. La cita a les 7 de la vesprada al Pavelló Cobert Ausiàs March. Una hora abans, a les 6 de la vesprada Los Viejos Rockeros nunca mueren es disputarà el Trofeu Fullana contra Aluminis Jaume.

No obstant el Futbol Sala comença la jornada de dissabte, la seua última jornada a les 4 de la vesprada i és que a les 4 i a les 5 es jugaran partits de seleccions de la 2ª i 1ª divisió, respectivament.

Una vegada acabada la sessió esportiva… cap a les 9’30 de la nit, sopar de Gala del Futbol Sala Pego, en el transcurs del qual tindrà lloc l’entrega de trofeus d’aquesta temporada 2009/2010. A partir de les 12’30 de la nit… discomòbil fins a la matinada. La cita, al Poliesportiu Ausiàs March. Des de la direcció de la Lliga de Futbol Sala es convida a tot el poble de Pego a acudir a la festa del Futbol Sala.

Pel que fa a la lliga de futbol de Preferent, el Pego acabava sumant una derrota clara davant el Ciutat de Gandia. Sense voler marcar precedent, ja advertírem que seria un rival difícil, tenint en compte que l’adversari era el 3r classificat de la taula. El Pego en aquell moment estava 10 llocs per sota. Després d’aquesta victòria dels de Gandia quedaven segons en la classificació, mentre que el Pego es mantenia en el lloc 13é de la taula amb 42 punts, els mateixos que el 12é classificat, el Canals.

PARTITS DEL CAP DE SETMANA
FUTBOL
Jornada 22 i 23 Maig 2010

Pego c. F. Preferent Gº 3er
C.D. CIUDAD DE GANDIA 6 – 1 PEGO C.F.
Canari de penal

Alevi B
PEGO C.F. “B” 4 – 3 F.B. DENIA “E”

Benjamí B
PEGO C.F. “B” 5 – 1 F.B. DENIA “E”

Aleví A
PEGO C.F. “A” – C.F. ALFAZ DEL PI “A”
Juguen el proper dimecres 26 a les 19h al camp del Cervantes

Benjamí A
PEGO C.F. “A” 2 – 2 C.F. ALFAZ DEL PI “A”

Prebenjamí
PEGO C.F. 2 – 0 C.F.B. GANDIA “E”


878 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!