Els partits locals enceten la carrera cap als comicis municipals de 2011

el Bloc de Pego presentava el passat 20 de maig quatre candidatures per a triar el proper o la propera cap de llista per a les esmentades eleccions municipals. Ciutadans de Pego aquest dijous inaugura el que serà la seua seu per al que resta de temporada fins a les properes eleccions locals.
Es nota que hem entrat ja, en l’any electoral a nivell municipal i és que, si no passa res al mes de maig de 2011 hi haurà eleccions locals i autonòmiques i els grups ja van preparant-se per a afrontar-les de la millor manera possible.

Així, d’una banda, el Bloc de Pego presentava el passat 20 de maig quatre candidatures per a triar el proper o la propera cap de llista per a les esmentades eleccions municipals. Dijous passat el Bloc celebrava assemblea ordinària, una assemblea que aprovava, per unanimitat, la proposta de presentar 4 candidatures de les que eixirà escollida la persona que encapçalarà la llista del Bloc de Pego per a les properes eleccions.

Les quatre candidatures presentades són paritàries, és a dir, trobem a dos homes: Àngel Sendra, actual portaveu del Bloc al consistori pegolí i Joan Folqués, president del Pego CF i a dos dones, Conxa del Ruste, secretària local de la formació i Karen Lynch, de moment la menys pública del conjunt presentat. Cadascun d’ells i elles disposen de 20 dies per a convèncer els militants de la formació nacionalista perquè els escullen com a líders per al que resta d’any. I és que l’assemblea extraordinària per a l’elecció del candidat o candidata tindrà lloc el proper dijous, 10 de juny.

La formació nacionalista des de fa temps que va optar per les noves tecnologies per a connectar amb un ventall ampli de públic, és per això que no és d’estranyar que a més de la seua pàgina web, el Bloc de Pego tinga un perfil a la xarxa social facebook. En aquest lloc del ciberespai la gent pot apostar pel seu candidat o la seua candidata i és que la formació nacionalista ha penjat la pregunta: “Qui t’agradaria que encapçalara la llista electoral del Bloc de Pego a les eleccions de l’any que ve?” I tot seguit et posa les quatre opcions:
“option 1: Àngel Sendra
option 2: Conxa del Ruste
option 3: Joan Folqués
option 4: Karen Lynch”

Una altra formació que està a punt d’encetar la carrera política cap a les eleccions municipals és el grup independent Ciutadans de Pego que aquest dijous, demà mateix, inaugura el que serà la seua seu per al que resta de temporada fins a les properes eleccions locals.

La seu està situada a la Plaça Mayorazgo Cendra, nº14 i la seua inauguració tindrà lloc a les 20’30 hores de dijous. A la mateixa acudiran, a més dels representants municipals de la formació, representants dels distints grups independents de la comarca de la Marina Alta, que recordem estan federatss i acaben de canviar de càrrecs. Entre els canvis es produïa la incorporació, com a vicepresident de la Federació de Grups Independents de la Marina Alta, de l’actual president de Ciutadans de Pego, Juan Moratal.

Des de Ciutadans de Pego es convida a totes les persones que simpatitzen amb la formació a acudir a la inauguració de la seua propera seu. Un punt que a partir de dijous serà neuràlgic per al grup independent, ja que serà el lloc on la ciutadania pegolina es puga dirigir directament als seus membres per tal de suggerir, queixar-se o fer crítica constructiva sobres temes diversos que els preocupen. Durant la inauguració de dijous Ciutadans de Pego deixarà fixats els dies i l’horari en què la nova seu estarà oberta al públic. La inauguració recordem que serà demà dijous a les 8’30 de la vesprada a la Plaça Mayorazgo Cendra, 14.


588 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!