La Junta Coordinadora convoca el concurs de dibuix Moros i Cristians 2020

La Junta Coordinadora de Moros i Cristians de Pego du a terme una de les poques accions que pot realitzar enguany durant l’estat d’alarma. Un concurs de dibuix en el qual poden participar tots els xiquets i xiquetes alumnes dels centres educatius de Pego.


Les bases han estat publicades ja, a través de les xarxes de la Junta. En elles hem pogut comprovar que el lema de la convocatòria és «Tornarem a omplir els carrers. Moros i Cristians de Pego 2020». I que el premi per a la guanyadora o guanyador és un val de 100€ per a comprar a qualsevol comerç del municipi i un kit fester exclusiu.

El concurs de dibuix es realitzarà de manera online. Cal descarregar-se les bases, que compartim al web i xarxes de Ràdio Pego, per a reomplir una autorització dels pares o tutors del participant.

La Junta Coordinadora explica dins de les bases cóm s’ha de fer per a enviar l’autorització i el dibuix escanejats. La data de termini de presentació de les obres és el divendres 29 de maig.

La tècnica de les obres ha de ser exclusivament manual. Els dibuixos seran inèdits, i no poden haver participat en cap altre concurs amb anterioritat. S’ha d’incloure ben visible el lema «Tornarem a omplir els carrers». Moros i Cristians de Pego 2020».

El dibuix guanyador es triarà mitjançant una votació en Facebook, i un jurat format per membres del grup de comunicació i de la Junta Coordinadora de Moros i Cristians de Pego. Els treballs que participen estaran penjats en un àlbum en la pàgina de Facebook de la Junta, de l’1 de juny al 6 de juny per a fer una votació.

Concurs Cartells Escolar MMiCC 2020

 

1281 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!