La inauguració de la seu de Ciutadans de Pego, punt de partida per a preparar les eleccions municipals de 2011

Ciutadans de Pego es presenta com un partit de centre necessari a Pego front a les alternatives de dretes i les opcions d’esquerres. Carmelo Ortolà definia el partit com a dialogant. La seu estarà oberta al públic els dijous de 20 a 21 hores fins a l’estiu. A setembre tornarà a obrir-se la seu.
Ahir a les 20’30 hores s’inaugurava la seu de Ciutadans de Pego a la Plaça Mayorazgo Cendra, 14; amb gran afluència de simpatitzants del partit i de membres de la resta de partits polítics que conformen el govern municipal, a més de representants d’altres agrupacions independents de la comarca. “La finalitat d’esta nova seu és començar el punt de partida del que seran les eleccions municipals de 2011”, explicava Carmelo Ortolà, actual cap de llista dels independents pegolins. Amb aquesta inauguració, Ciutadans de Pego volia comunicar “a simpatitzants i d’altres grups independents de la comarca, que continua en la seua aposta d’una opció política de centre que considerem que és necessària en este poble front a les alternatives de dretes i les opcions d’esquerres.” Carmelo Ortolà apostava pel diàleg per a poder “seure’s sempre que faça falta amb partits democràtics per a poder dur endavant el govern d’un poble o, si toca, poder fer una oposició constructiva”.

Davant l’afirmació anterior, se li preguntava a Ortolà si considerava que a Pego tots els partits són democràtics, al que contestava que “estem en un estat de dret i per suposat tots els partits són democràtics”, tot i que reconeixia que “hi ha persones que tenen una forma molt peculiar d’entendre la democràcia i d’això hem tingut una mostra durant unes legislatures passades en el govern municipal de Pego”. No obstant, reconeixia Ortolà que “els pegolins poden triar en les eleccions” i apuntava que “afortunadament en els últims anys les opcions més problemàtiques, per dir-ho d’alguna manera, no vull dir antidemocràtiques, tot i que en alguns moments si que han sigut antidemocràtiques postures que s’han pres des de governs anteriors de l’Ajuntament de Pego […]” han estat apartades del poder. Reiterava Ortolà que “totes les opcions que hi ha a Pego són dignes, però trobe que el problema que hi ha ahí, és el fet de com interpretar la vida d’un poble”.

A partir de la setmana que ve Ciutadans de Pego obrirà les portes de la seua nova seu els dijous de 8 a 9 de la vesprada per a rebre “les persones que vullguen, d’una forma o d’altra, bé parlar, bé transmetre alguna preocupació, bé transmetre alguna proposta de projecte de futur, o bé implicar-se directament en este projecte de futur”, apuntava Ortolà.

Serà a setembre quan Ciutadans de Pego celebrarà la seua Assemblea General per a canviar la Junta Directiva i per a rebre les possibles candidatures a encapçalar la llista del partit per a les eleccions de 2011. Carmelo Ortolà, actual cap de llista, no donava per sentat que serà de nou el líder de la formació. El que assegurava Ortolà és que “el que vull és que continue la formació política i vaig a donar-li tot el meu recolzament. Si l’assemblea general decideix que jo he de ser el candidat, molt gustosament assumiré eixa funció. Si l’assemblea general decidira que una altra persona ha d’encapçalar eixa llista, molt gustosament la recolzaré en tot el que faça falta.”

Dit l’anterior, confessava Carmelo Ortolà que “el cos em demana anar-me’n a casa, però també és veritat que estem defensant el 25% de l’electorat de Pego […] per tant l’obligació moral i l’obligació de cara al respecte de les persones que ens van votar és seguir treballant.”

Demanava l’actual cap de llista de Ciutadans de Pego durant la inauguració de la seu de la formació “col•laboració de la gent”, admetent que “ací fan falta persones. Persones que inclòs vullguen implicar-se en una llista electoral” perquè reconeixia que “no és fàcil fer una llista en este poble on hi hagut una crispació política molt forta”.

706 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!