La II Fira de Comerç en sant Miquel ha estat tot un èxit

Veïns i veïnes de Pego, i d’altres localitats de la comarca ompliren dissabte el barri de sant Miquel de gom a gom.


Segons els testimonis dels comerciants i dels organitzadors, que arreplegàrem en directe, la segona edició de la Fira de Comerç en sant Miquel ha estat tot un èxit.

Uns trenta estands de comerços, empreses i institucions es van situar al llarg del carrer, fins la plaça, per tal d’oferir als visitants una fotografia del teixit comercial del municipi. En els primers llocs, l’estand institucional, donant la benvinguda. En ell s’hi trobaven Creama Pego, l’oficina de Turisme de Pego, l’Atzúbia i les Valls i el nou servei municipal d’assessorament i defensa dels consumidors. Al costat, l’estand de Ràdio Pego, des del qual van informar de tot el que hi va succeir al llarg del dia.

I pels nostres micròfons van passar molts dels protagonistes de la jornada, com són els organitzadors, comerciants, veïns, empresaris, també els guanyadors del concurs de pintura… Testimonis que ens van parlar en directe de les seues impressions sobre aquesta fira i festivitat.

Tornant a la fira, al llarg de la jornada, desenes de persones van recórrer el carrer i s’aproparen a conéixer als comerciants, als empresaris, i els seus productes i serveis. I molts van aprofitar les ofertes especials que n’oferien molts d’ells amb motiu de la fira.

Mentrestant, a la plaça, es van succeir diferents activitats. L’associació obrí les portes de l’ermita de sant Miquel per a mostrar-la a tots aquells que volien conéixer-la de prop.

També oferiren activitats per als més menuts, com són tallers de dibuix, conta-contes i gincanes, tant de matí, com de vesprada. I no va faltar tampoc l’animació musical. Al migdia va actuar el grup Trilogy, i a última hora de la vesprada, el duo Tàndem.

 I al llarg de la jornada sis bars i restaurants pegolins serviren menús especials relacionats amb la fira i amb l’arròs com a protagonista principal. 

La segona edició de la Fira de Comerç en Sant Miquel ha estat organitzada per l’Ajuntament de Pego, Creama Pego i les Valls i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego. Han contat amb la col·laboració econòmica del consistori i de la Diputació d’Alacant.

Per últim, afegir que la fira es va emmarcar dins de la celebració de les festes de sant Miquel, que continuaren, per a finalitzar, ahir diumenge. A les nou del matí es va fer la ruta de les ermites i al migdia, missa a l’ermita de sant Miquel, amb música i repartiment de panets beneïts.

 

1194 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!