La Guàrdia Civil deté sis persones per obligar un menor a vendre droga

Efectius de la Guàrdia Civil van detindre divendres passat sis persones a Pego que presumptament obligaven un menor a vendre substàncies estupefaents i a entregar els beneficis obtinguts amb la venda, segons van informar dilluns en un comunicat fonts de la Comandància d’Alacant. Als detinguts, que responen a les inicials J.A.P., de 22 anys, N.P.S., de 18 anys, J.J.A.M., de 21 anys, S.P.C., de 21 anys i dos menors, tots de nacionalitat espanyola, se’ls imputen delictes contra la salut pública, extorsió i amenaces de mort.

Les investigacions van començar el 20 de març quan la Guàrdia Civil va tindre coneixement que s’extorsionava i amenaçava un jove menor d’edat, que presumptament estava sent obligat a vendre substàncies estupefaents.

Després d’estes indagacions, la Benemèrita va saber que es tractava d’un grup delictiu organitzat que es dedicava al repartiment de droga, per la qual cosa el passat dia 25 d’abril va registrar dos habitatges ocupats pels detinguts. En ells, la Guàrdia Civil va intervindre 500 grams de marihuana, retalls de bosses de plàstic de forma arredonida per a embolicar dosi d’estupefaents, trossos de fil d’aram folrat de plàstic per al tancament de les mateixes, speed, i joies.

Les diligències, els detinguts i les substàncies intervingudes van ser posades a disposició de l’autoritat judicial, segons les mateixes fonts de la Comandància d’Alacant.640 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!