La Guàrdia Civil destina quasi mig milió d’euros per a rehabilitar la caserna

L’obra està en fase de licitació i es preveu que dure uns huit mesos. La Direcció General de la Policia i la Guàrdia Civil ha decidit rehabilitar la caserna de Pego. L’edifici, construït a mitjan anys 60, es troba en prou mal estat de conservació. Per això, el servei de contractació de la Benemèrita ha reservat quasi mig milió d’euros per als treballs necessaris per a la seua reforma.

Ara, el projecte està en fase de licitació, a l’espera de demanar les propostes d’empreses disposades a escometre l’obra. Esta fase finalitza en el mes de maig i ja al juny es donarà a conèixer la contractista triada a través de subhasta pública. Està previst que les obres es completen en un termini de huit mesos.

La Guàrdia Civil compta amb una plantilla de nou agents en el seu quarter de Pego, tot i que està preparat per a tindre 12 guàrdies sota el comandament d’un oficial.

La rehabilitació d’este edifici de l’Institut Armat contrasta amb la situació d’altres seus de la benemèrita en la comarca. A Benissa, la caserna, en ruïna, ha sigut recentment desallotjada i es preveu que s´enderroque en breu. De fet, una empresa ja ofereix habitatges de pròxima construcció en el solar que quedarà buit en l’avinguda del País Valencià. Mentrestant, l’Ajuntament ha hagut de col•laborar oferint una nova parcel•la i col•laborant econòmicament perquè Benissa no es quede sense dotació de la Guàrdia civil.

El cas de Gata de Gorgos és semblant. Els agents es mantenen en un edifici que supera la centúria d’antiguitat. No obstant, a partir de 2008, si es compleixen les promeses, estrenaran noves oficines en la zona dels Sorts, ja que s’ha reservat un parcel•la dotacional de 15.000 metres.


510 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!