La Guàrdia Civil de Pego sorprén in fraganti dos persones mentre intentaven robar en un domicili

Els presumptes autors estaven carregant una furgoneta amb els mobles de l’habitatge on pretenien robar quan van aparèixer els agents. Era la segona vegada que tornaven al mateix domicili en dies consecutius.
La Guàrdia Civil de Pego ha sorprés dos barons espanyols de 36 i 48 anys d’edat mentre intentaven robar en l’interior d’una vivenda d’Atzúbia. Va ser una veïna la que va alertar, per segon dia consecutiu, de la sospitosa presència d’una furgoneta en un xalet de la zona.

El passat 23 de maig, una dona de nacionalitat alemanya resident en la partida Les Foies de l’Atzúbia, va observar com dos barons carregaven mobles procedents de la casa d’uns veïns en una furgoneta blanca. Este moviment li va paréixer sospitós i va avisar a un intèrpret d’alemany a què coneixen en la zona —ella no parla espanyol—, perquè avisara la Guàrdia Civil. En arribar al lloc dels fets, els suposats autors no es trobaven allí i els agents no van aconseguir donar amb el seu parador. L’endemà, els fets es van repetir, els lladres van tornar amb el mateix vehicle, i la testimoni va cridar novament, personant-se immediatament una patrulla.
Per un camí de terra, els agents van accedir a peu fins el xalet i van sorprendre els presumptes autors que, al veure’ls arribar, van tractar d’ocultar-se. Sense dubtar-ho, van entrar a la vivenda comprovant que estes persones havien carregat la furgoneta amb nombrosos mobles amb la intenció de robar. Entre els objectes hi havia cinc butaques, un sofà, dos taules, un forn, un tallagespa i una bicicleta.
Han sigut detinguts dos barons de nacionalitat espanyola i de 36 i 48 anys d’edat com els presumptes autors d’un delicte de robatori amb força i un altre delicte en grau de temptativa. Posteriorment, es va localitzar els propietaris de l’habitatge, de nacionalitat alemanya, a través de l’Ambaixada d’Alemanya a Espanya, per a comunicar-los el que havia ocorregut, i poder entregar-li els objectes recuperats.

Els detinguts han sigut posats a disposició judicial. La Guàrdia Civil continua investigant els fets, ja que no es descarta el seu en altres robatoris semblants ocorreguts amb anterioritat a la seua detenció en vivendes de la mateixa zona.
851 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!