La Guàrdia Civil de Pego busca a tres persones que roben joies a persones majors

Hi demana col•laboració ciutadana amb la descripció de les persones i del cotxe que duen: Vokswagen Passat o similar de color gris amb matrícula que comença per CC o GC”. Ja han dut a terme al municipi, com a mínim, tres assalts.
Si som de Pego i parem atenció, podem trobar-nos amb un full penjat al taulell d’anuncis de l’Ajuntament en què la Guàrdia Civil hi informe de tres assalts a persones majors per a furtar-los joies. Totes les tres denuncies coincidixen en la descripció dels assaltants i del vehicle, d’ahí que la Guàrdia Civil, amb la distribució d’estos escrits per llocs transitats del municipi, demane la col•laboració ciutadana.

Ressa el document, al final, en lletres negretes: “Cotxe gris (potser gris marró), possiblement Volkswagen Passat o semblant (del tipus ranxera), amb matrícula que comença per CC o GC, ocupat per home i dona de mitjana edat i probable origen de països De l’Est”. La descripció respon a tres sospitosos, un home i dona que baixen del vehicle i conversen amb les persones majors, un tercer jove es queda al cotxe. La dona, segons la descripció dels denunciants és morena i duia els cabells recollits. L’home duu els cabells curts. Durant les últimes setmanes ja han perpetrat almenys tres assalts a persones majors de Pego amb la intenció de robar-los les joies pel mètode de la distracció.

Els tres casos descrits per la Guàrdia Civil són recents. La primera denúncia es va produir el 23 de desembre de 2013. L’atracament va ocórrer al carrer Camilo Pérez Pastor. La segona denúncia es produïa el 13 de gener de 2014, l’assalt va passar al c/Carolina Sala. La tercera el 20 de gener, al carrer Sant Francesc d’Asís. L’últim intent va ser frustrat pel fills de la dona que era interpel•lada per estes persones.

La Benemèrita recorda, en un requadre i en lletra gran, el telèfon d’emergència amb que es pot contactar directament amb este cos, el 062.

775 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!