La Guàrdia Civil busca a dos hòmens per l’atracament a un banc comés a Orba

La sucursal bancària va ser atracada el passat 22 de febrer. Els presumptes atracadors portaven una arma curta i portaven guants i esparadraps als dits per tal de no deixar empremtes. Tots dos són espanyols, tenen entre 30 i 50 anys. La Guàrdia Civil demana ajuda ciutadana. Si algú té alguna dada que no dubte a telefonar al 062.

La Guàrdia Civil d’Alacant busca a dos hòmens com a presumptes autors de l’atracament a una sucursal bancària d’Orba comesa el passat 22 de febrer de 2018.

L’atracament va ser comés per dos individus que portaven una arma curta. A més portaven guants i esparadrap en els dits, per a no deixar empremtes. Els dos van actuar amb la cara coberta, però un d’ells se la va descobrir després que una càmera captara la seua imatge a l’entrar a la sucursal.

Es tracta de dos individus que responen a les següents descripcions:

Individu 1: Home espanyol, al voltant de 50 anys d’edat, estatura mitjana, prim, cabell canós amb entrades i barba de dies. El dia de l’atracament vestia jersei de color fosc amb una franja horitzontal de color roig i una altra blanca, pantaló vaquer blau clar, mocador tipus palestí i ulleres de sol fosques.

Individu 2: Home espanyol d’uns 30 anys d’edat, de baixa estatura. Vestia pantaló de color blau i jersei de color roig, en el moment de l’atracament.

Si algú coneix l’home que la càmera va captar o té alguna dada que puga facilitar la seua localització, que no dubte a telefonar al 062.

 

2065 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!