La Gossa Sorda s’acomiadarà dels escenaris a Pego en el Concert de Festes

Serà el proper dissabte 18 de juny al Passeig del Clot amb entrada gratuïta. Abans del concert, pel que ha anunciat hui el grup de Pego, hi haurà una xarrada informal sobre la seua trajectòria, amb signatura del nou CD i concert acústic. Però La Gossa Sorda hui també és notícia perquè ha tret a la llum el seu últim treball discogràfic, un doble CD-DVD gravat al mes de desembre a la Sala República de València.
Ahir el grup amb més renom de Pego, La Gossa Sorda, confirma a la seua pàgina de facebook el que molt gent ja sabia, que l’últim concert de la seua gira L’Última Volta serà a Pego el proper dissabte 18 de juny. Així, els pegolins s’acomiadaran dels escenaris al poble que els va vore nàixer, el seu poble, Pego. Un nom que declaraven «durant tots aquestos anys hem portat amb orgull […] allà on hem anat» el que fa el Concert de Festes de Pego siga «molt especial [perquè significa] fer el nostre últim concert a casa, amb els nostres, amb vosaltres», publicaven al seu compte de facebook.
Este esdeveniment tan especial suposa per a la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego «tot un orgull i un plaer» i estan convençudes que «serà una nit màgica que recordarem tots els que assistim». És per això que la regidora de Festes, Rebeca Bañuls, convidava a la gent a no «perdre’s el concert perquè esta sí que serà l'”última volta” del nostre grup més carismàtic i un moment que no es tornarà a repetir». Bañuls acabava agraint a La Gossa Sorda «este concert que de segur serà un gran regal».

L’entrada al concert serà gratuïta. La Gossa Sorda vol repetir a Pego el format de la Sala Repvblica de València, on es va gravar —durant dos dies— el directe que ha donat fruit al doble CD-DVD que hui ha vist la llum al mercat. Així, explicava en exclusiva per a Ràdio Pego, Àlex Seguí, el concert que estan preparant és de dos hores de durada «per a fer un repàs del que creiem que som». És per això que van a intentar tindre un bon nombre de col·laboracions —tot i que són conscients que serà difícil per les agendes de la resta de grups—, «amb gent que ja coneixíem, amb gent que ha tingut contacte amb el grup, que també formen part de la història del grup». El que tenen segur és que els «acompanyarà un referent per a nosaltres: Juantxo Skalari and the rude band que actuarà després de nosaltres».
Tot això amb l’objectiu que el concert de comiat de La Gossa Sorda, que tindrà lloc el proper dissabte 18 de juny a Pego, «siga el millor concert de La Gossa, de segur que serà el més emotiu», avançaven a facebook.
La Gossa Sorda va anunciar que s’estaven «organitzant autobusos des de diferents punts per facilitar l’assistència al concert». Hui informava el cantant del grup Àlex Seguí que els estan arribant «una barbaritat de missatges de gent que s’està organitzant». Una circumstància esta que fa que estiguen «preocupats» perquè potser se superen les expectatives d’assistència que estaven en la barrera de les 8.000 persones. És per això que confien que «l’Ajuntament estiga preparat per a tot, amb tota la infraestructura que és necessària per a un concert amb 8.000 persones». No tancaven tampoc la porta a què l’afluència puga ser menor. Amb estes xifres com a previsió, la Regidoria de Festes ha cedit que el concert es realitze al Passeig del Clot i no al recinte multiactivitats La Trilladora, com sol ser habitual.
Este mateix matí ha anunciat també La Gossa Sorda que estan organitzant signatures de l’últim doble CD-DVD que hui ha vist la llum i Pego serà un dels pobles en què hi haurà signatura de discos. Però no només això, sinó que esta signatura de L’última volta en directe s’acompanyarà d’un actuació en acústic i d’una xarrada sobre la seua trajectòria. A Pego està clar que serà el mateix dia del concert, el 18 de juny, a la Casa de Cultura. El que no està clar encara és l’hora, tot i que Seguí avançava que serà entre les 17 i les 19 hores.
1098 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!