La Generalitat va adquirir 17 noves fanecades en la Marjal de Pego durant 2005


La Generalitat Valenciana hi ha invertit en el Parc Natural de la Marjal Oliva Pego al llarg de l’any 2005 un total de 524.915 euros segons es va donar a conèixer en el marc de la reunió de la Junta Rectora del Parc que es va celebrar la setmana passada en el saló de plens de l’Ajuntament d’Oliva.

La Generalitat Valenciana va invertir l’any passat al voltant de mig milió d’euros en el parc natural, segons van explicar fons de l’administració durant la reunió de la Junta Rectora del Parc, que va tenir lloc la passada setmana a l’Ajuntament d’Oliva.

En aquest sentit, destaquen els 403.011 euros que s’han destinat per als treballs de manteniment i conservació del parc natural. Entre ells els 157.628 euros destinats al Pla de Vigilància contra els incendis en l’aiguamoll, 119.951 euros en subvencions per a la realització de determinades actuacions en el Parc Natural que no foren cultiu, 106.461 euros per a la labor habitual de conservació i manteniment de l’espai natural, 18.340 euros en el voluntariat ambiental en prevenció d’incendis forestals, concretament l’agrupació de Joves Ecologistes d’Oliva i 600 euros en subvencions per a la millora d’espais forestals.

Les inversions destinades a ús públic han ascendit a 67.033 euros i s’han destinat a la promoció, investigació i treballs tècnics en el parc natural elaborats per diferents equips i persones. Finalment en l’apartat de compra de terrenys es va invertir en l’anterior exercici un total de 54.901 euros. D’ells 21.119 euros van ser quantitats concretes per a la compra de 17’57 fanecades en huit expedients concrets de parcel•les que han pogut adquirir-se. La resta, els 33.781 euros restants van ser per a l’assistència tècnica per al suport en la gestió i tramitació de la documentació en l’adquisició de terrenys en la marjal.734 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!