La Generalitat ja té Whatsapp

Per a donar-se d’alta s’ha d’enviar un whatsapp amb el nom i cognoms de la persona interessada al 629 462 912 i afegir el número a la llista de contactes. Serà possible desactivar el servei en qualsevol moment fent arribar un únic missatge amb la paraula 'BAIXA' per la mateixa aplicació. Les alertes arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar els usuaris. La Generalitat no contestarà ni rebrà informació per esta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.

La Generalitat es puja al carro de les noves tecnologies. Si ja era activa a facebook i a twitter, entre d'altres xarxes socials, ara se suma a Whatsapp, este sistema de missatgeria privada gratuït i ràpid. D'esta manera, la Generalitat amplia el nombre de vies per les quals pretén acostar les institucions a la ciutadania. Les persones que desitgen subscriure's a este canal podran fer-ho de manera gratuïta i rebran a l'instant -i sense cost per a la Generalitat- les principals notícies sobre qüestions que succeïsquen a la Comunitat Valenciana en l'àmbit d'actuació de l'Administració autonòmica.

WhatsappPer a donar-se d'alta en este servei hi ha prou amb enviar un whatsapp al número de telèfon 629 462 912 indicant el nom i cognoms de la persona que escriu i incloure el dit número en l'agenda de contactes. Serà possible desactivar el servei en qualsevol moment fent arribar un únic missatge amb la paraula 'BAIXA' per la mateixa aplicació. El tractament d'esta informació es farà d'acord amb la Llei de protecció de dades.

Durant les inundacions de fa uns mesos o l'onada de fred que va afectar tota la Comunitat Valenciana, les xarxes socials i serveis de missatgeria de la Generalitat es van convertir en canals d'informació fonamentals i útils per a la població. Amb esta iniciativa, la Generalitat s'ha proposat incrementar el seu efecte i audiència.

De fet, va començar el passat cap de setmana, va triar el cap de setmana de la Cremà i la Romeria de les Canyes per a realitzar el seu primer enviament de missatges amb notícies i informació útil per a la ciutadania. Les persones subscrites al servei de Whatsapp de la Generalitat han pogut conèixer de primera mà els actes que s'han dut a terme en distints punts de la geografia valenciana i, d'ara en avant, també rebran alertes sobretot allò que puga afectar la seua vida diària.

Les alertes arribaran, excepte en casos excepcionals, un parell de vegades al dia per a no saturar els usuaris. La Generalitat no contestarà ni rebrà informació per esta via, ja que la interacció amb els usuaris continuarà realitzant-se a través de les vies ja existents amb anterioritat.

 

2116 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!