“La forma d’obrar amb mala fe, acompanyada de males formes i modes”, els motius de la moció de censura a la Junta Directiva del Club de Tennis Pego

És el que expliquen, més detalladament, els promotors de la moció de censura en una circularan que estan fent arribar als socis del Club de Tennis perquè sàpiguen perquè la presenten. A més d’eixos motius, la destrucció de la pista poliesportiva i “el deteriorament progressiu” del club de tennis.
Dilluns passat us informàvem per primera vegada de la presentació d’una moció de censura a la Junta Directiva del Club de Tennis Pego. Des d’aleshores ençà el grup promotor d’eixe procediment ha fet arribar a la resta de socis una circular explicant tots els motius que els duen a presentar la moció de censura.

Estos deriven, principalment, de l’última assemblea general ordinària celebrada el passat 12 d’agost i del punt de l’ordre del dia que va debatre la construcció d’un pista de pàdel. La construcció de la pista de pàdel no va ser el problema, ja que tots els presents estaven d’acord en la necessitat de la mateixa. Els problemes van vindre derivats de l’explicació que es va donar per part de la Directiva de l’ubicació elegida i de la manera en què es va tancar la votació.

En la votació presencial van guanyar els socis que no volien la construcció de la pista de pàdel al lloc on s’ha ubicat. Després de conèixer el resultat, la Directiva va traure un important nombre de vots delegats, un fet que, segons explica la circular és una “cosa insòlita al nostre club”. La Directiva no va aportar pressupost ni informe que avalara que la pista poliesportiva era un espai millor que al costat de les 2 actuals pistes de pàdel. Després de la revolada per les paperetes que feien guanyadora la proposta de la Directiva, explica la circular que “la forma d’obrar amb mala fe, acompanyada de males formes i modes, per part de diversos membres de l’actual Junta Directiva, prèvies, durant i posteriors a la reunió, ha sigut la gota que ha acabat d’omplir el got de la paciència de molts socis”.

Això i la rapidesa amb què es va construir la pista. La setmana següent a l’assemblea general ordinària, sense contrastar pressupostos i elegir-ne un en una assemblea extraordinària.

Els 29 promotors de la moció de censura asseguren que “plovia sobre banyat” i que el got ha anat “omplint-se durant els 9 anys que duu l’actual Junta Directiva” al capdavant del Club de Tennis Pego. Qualifiquen la gestió com a “marcada per l’abandó i falta de manteniment del nostre patrimoni” i denuncien “comportaments sectaris i poc transparents” i per a justificar estos qualificatius enumeren una sèrie de deficiències:

“ – Falta d’atenció a les pistes de tennis i frontó
– Despreocupació pels campionats de tennis, frontó, futbet.
– Accessos destruïts des de fa anys, sense intenció d’arreglar-se.
– Vestuari femení totalment insuficient i inadequat
– Brutícia i insalubritat en els vestuaris i en general en tot el club
– Deixadesa en manteniment del club social amb inodors clausurats, pintura caient, marc de portes arrencats.
– Piscina bruta durant tot l’estiu i sense ombres adequades.
– Aparcament per a socis sense adequar
– Incompliment de les normes de reserva de les pistes de pàdel, amb impossibilitat d’accedir a la pista els dies que els membres de la Junta volen jugar.
– Descontrol i opacitat en els ingressos per pistes i llum.”

Els socis expliquen que han estat negociant durant dos mesos amb la Junta Directiva però han estat converses que han caigut en sac buit. Denuncien que s’han trobat “amb mentides, prepotència, opacitat i política de fets consumats”. També apunten que la Junta ha admès errors, però, tornen a denunciar que els han remés “a instàncies judicials per realitzar cap rectificació”. Descriuen esta manera d’actuar com a “destructiva i crispada” i consideren que “no és acceptable ni durant un dia més”.

D’altra banda, aprofitem l’avinentesa per a rectificar una informació de la notícia de dilluns passat que sembla que no ens la facilitaren bé des de la Junta Directa. Se’ns va explicar que cada participant en la tercera lliga de pàdel havia de pagar 50€. No obstant, hem vist un anunci promocional (que no està penjat al perfil facebook) en què s’assenyala que els socis pagaran 20€ (aquells que no tenen cànon, els socis amb cànon pagaran 15€) i les persones que no són sòcies pagaran 40€ per participar. En eixe preu s’inclou un pot de pilotes i algun detall més. Tenint en compte esta informació, la recaptació per esta lliga de pàdel no és de 5.900€, com indicàvem dilluns passat.
823 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!