La floristeria Baladre guanya el Concurs d’Aparadors Nadalencs

Aquest matí s’ha conegut el veredicte del jurat, qui visità ahir els 18 comerços que participen en el concurs d’enguany. Una convocatòria de la Regidoria de Promoció Econòmica, Creama Pego, que s’ha dut a terme en col·laboració de l’associació Comerç de Pego i Ràdio Pego.

La floristeria Baladre és un negoci nou al carrer Sant Jaume, on obrí les seues portes fa tan sols cinc mesos. La propietària, Sonia Rovira Rocher ha decorat i il·luminat la façana amb la temàtica nadalenca fent servir recursos naturals, com flors i plantes.

Tal com indiquen les bases de la convocatòria, el primer premi consisteix a 300€ en metàl·lic per a fer front a les despeses de la decoració, quantitat que aporta l’Ajuntament de Pego, i un lot de 60 falques publicitàries en Radio Pego de 40 segons durant 1 mes, valorat en 90€.

El segon premi del Concurs d’Aparadors Nadalencs de 2022 ha estat per al forn Méraki, del carrer Ramón i Cajal, establiment que rebrà un lot de 60 falques publicitàries en Ràdio Pego de 20 segons de duració, durant 1 mes, valorar en 80€.

I en tercer lugar ha quedat Enquadres, del passeig Cervantes, comerç que ja va guanyar el concurs en 2021. El seu premi és un lot de 40 falques de 20 segons durant 1 mes, valorat en 60€.

* En la fotografia, Sonia Rovira reb el premi de mans del regidor de Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, i la tècnica de Creama, Alícia Carbonell.
1154 Visites
Hola!!