La Fira del Comerç, tota una festa per a gaudir dels productes locals diumenge a Pego

21 establiments eixiran diumenge al passeig Cervantes per tal de mostrar la seua oferta de productes i serveis a tota la ciutadania. Aquesta nova edició de la Fira de Comerç a Pego es completarà amb tot un seguit d’actes per a tots els gustos i edats. A més a més, com és costum ja, la Fira de Comerç és el marc de la celebració del Concurs de Pintura Ràpida.

La fira tindrà lloc al passeig Cervantes, de les 10 del matí a les huit de la vesprada. El regidor de Comerç i Creama, Raül Tamarit, ha avançat alguns detalls de la programació d’aquesta jornada festiva.

L’esdeveniment ha estat organitzat per la regidoria de Comerç i Creama i l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego; i finançada pel consistori pegolí i la Diputació d’Alacant, en ella participaran els següents comerços: Babaanca Interiorisme i Disseny, En Quadres, La Potingues, Atleet, Bobey, Llibreria Papereria Isabel, Llenceria i Corseteria Maria, Tot en Mobles, Affiches, Xics Moda, Moda MM, Minimenuts, Òptica Pego, Capritx, Adriana Moda, Nou Estil, Pepa González, Casa Miralles Mateu, Shaddai, La Xata Merenguera, La Rouse Productions, Kanyamel Tours y Mandràgora. També hi estaran presents amb un estand Creama Pego i Infojove Pego.

La Fira del Comerç també acull, per cinquena vegada, el concurs de pintura ràpida. Una iniciativa que va començar com una activitat més dins de la programació d’este esdeveniment de promoció del comerç local i que es ja s’ha consolidat, acollint a participants de tots els racons d’Espanya. En la passada edició van ser 20 els artistes que van decidir concursar i per a enguany es preveu augmentar la participació.

La mecànica serà la mateixa que en passades edicions. La recepció dels participants serà a les 9 del matí en l’Antic Institut com s’indica en les bases del concurs (que es poden descarregar en la web de l’Ajuntament). El tema d’esta edició serà ‘El Passeig Cervantes i els seus entorns, els seus monuments, els seus paisatges, els seus racons i les seues gents”.

Respecte als premis, es repartiran tres: un primer de 800 euros, a càrrec de l’Ajuntament de Pego, un altre de 500 euros que serà a càrrec del Grup empresarial VAPF i un tercer de 300, a càrrec de l’empresa pegolina Babaanca, Interiorisme i Disseny.

D’altra banda, la Fira del Comerç coincideix amb l’últim dia de les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó de Pego, de manera que serà l’última oportunitat per a gaudir dels menús que ofereixen fins al diumenge els 14 bars i restaurants participants en aquesta iniciativa.

241 Visites
Hola!!