La Filà Inquisidors presenta la marxa cristiana que els representarà en la seua capitania

Composada per un dels membres de la Unió Musical de Tàrbena, la banda que els acompanya des de fa molts anys. El títol de la nova composició, que s’editarà en un futur, és ben simbòlic: ‘Inquisidors 94’ que va ser l’any en què va nàixer la filà. L’acte tindrà lloc el dissabte a les 21h. al pati de la Casa de Cultura de Pego.
La Filà Inquisidors, capitans del bàndol cristià d’aquest 2011, està d’enhorabona, ja que per a aquesta especial ocasió David, un dels músics de la Unió Musical de Tàrbena els ha composat una marxa cristiana que durà per nom ‘Inquisidors 94’, un títol amb molt càrrega, ja que el 94 fa referència a l’any en què es va constituir Inquisidors com a filà, explicava el seu president Pascu Vicens, que afegia que aquesta composició serà publicada en breu.

Vicens desvelava que aquesta no és la primera marxa cristiana que es composa especialment per als Inquisidors. La primera ocasió va tenir lloc en 2005, durant la segona capitania de la filà. La Unió Musical de Tàrbena va ser, de nou, l’artífex. Aquella peça va ser titulada ‘Capità Inquisidor’, també molt significativament i apuntava el president dels Inquisidors que “no està comercialitzada”.

L’acte de presentació d’ ‘Inquisidor 94’ serà un acte “informal i curtet”, a més d’ “obert a tot el món”, manifestava Pascu Vicens. Per a l’ocasió La Unió Musical de Tàrbena interpretarà les dues peces dedicades als Inquisidors i un parell de peces més. Serà al pati de la Casa de Cultura a les 21h. de dissabte.
606 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!