La Diputació d’Alacant millorarà el ferm i la senyalització de la carretera CV-728 a Pego

Les obres, amb un pressupost de 50.000 euros, comportaran el tall d’esta via a partir del dilluns entre els punts quilomètrics 3 i 6.
En una nota de premsa que ens ha arribat a última hora del matí, el departament de Carreteres de la Diputació d’Alacant, informa que iniciarà dilluns que ve (3 de novembre de 2014) unes obres per a millorar la seguritat vial en la CV-728 a Pego, des de Ràfol d’Almúnia i Monte Pego. Estes obres, que compten amb un pressupost de 50.000 euros, obligaran al tall de la carretera entre els punts quilomètrics 5+600 i 6+500 des del dia 3 fins a finals del mes de novembre.
El projecte inclou la repavimentació del ferm, la reposició de la senyalització horitzontal, la renovació de la senyalització vertical i abalisament.

Durant la duració de les obres se senyalitzaran adequadament les mateixes amb la col•locació de cartells assenyalant els itineraris alternatius, en este cas la CV-700 des de l’intersecció amb CV-728 fins Pego, CV-715 entre Pego i Sagra i la CV-729 des de Sagra o viceversa en sentit contrari.

Esta actuació s’emmarca en el contracte de conservació i manteniment de les carreteres de la xarxa viària provincial al que la Diputació d’Alacant destinarà entre 2014 i 2015 més de 7,6 milions d’euros.
934 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!