La dedicació de la regidora de Turisme, Comerç, Creama i Promoció Econòmica, a debat en el ple municipal

Dijous 7 de desembre, Compromís per Pego va preguntar a la regidora Rosa Maria Ferrer si estava complint amb les tasques de les seues regidories després d’observar, apuntaven, «que ha faltat a molts plenaris» i sabent que «està vivint i treballant fora, a Catalunya». Posteriorment, en una nota de premsa, els valencianistes va demanar la seua dimissió. Ferrer va contestar que «no he tingut queixes que la meua faena no estiga fent-se perquè estic tot el dia al telèfon, al correu. Quan vinc els divendres em reunisc per les vesprades» i per tant, no tenia clar que és el que estava qüestionant l’oposició.

En el torn de precs i preguntes del ple ordinari de desembre, el regidor de Compromís per Pego, Àngel ple 4Oltra Pérez, va plantejar una qüestió que els «xoca molt» sobre la dedicació de la regidora de Turisme, Comerç, Creama i Promoció Econòmica, Rosa Maria Ferrer al voltant de la seua dedicació. Va recordar a la corporació municipal que al mes d’abril «se li va canviar el règim d’assistències a una mitja jornada i la seua justificació va ser que a partir d’eixe moment anava a tindre molta més faena a les seues regidories i per tant necessitava més dedicació». D’altra banda, plantejava que «després hem vist que ha faltat a molts plenaris» i, assegurava Oltra dirigint-se a Rosa Maria Ferrer, que «és normal perquè estàs vivint i treballant fora, a Catalunya». Exposada esta situació, el portaveu de Compromís preguntava «si realment estàs al dia en les tasques de les teues regidories. Si és, com a mínim ètic que tot el poble estiga pagant-te la mitja jornada si clarament no estàs».

rosaLa regidora Rosa Maria Ferrer va explicar que li van proposar la feina al setembre «perquè m’incorporara ràpid» i que acaba el seu contracte a gener. Va exposar la situació a l’alcalde i van decidir «continuar este temps, fins a gener, anant i tornant conforme estic fent, portant al dia la regidoria conforme puc i, si a gener veig que em tornara a quedar, ja tornaríem a analitzar que fem en la meua dedicació». Afegia Rosa Maria Ferrer que «com era una mesura temporal, vam consultar amb l’alcalde i la resta de companys i vam pensar que era la millor solució per a no canviar i després tornar a canviar, per si acabe definitivament».

D’altra banda, assegurava Ferrer que «no he tingut queixes que la meua faena no estiga fent-se perquè estic tot el dia al telèfon, al correu. Quan vinc els divendres em reunisc per les vesprades». Afegia que «els diumenges també es treballa» com va ser el cas de la Fira Marina Alta que va tindre lloc a Ondara. Per tot això la regidora socialista Rosa Maria Ferrer preguntava a l’oposició que «no sé que esteu qüestionant».

ple 5L’alcalde, Enrique Moll, va explicar que «la regidora va presentar en el seu moment una sol·licitud de canvi d’estatus, per a tornar al règim d’assistències, però vam decidir des de l’equip de govern no modificar-ho i esperar-nos a vore que passava en el mes de gener. Si a gener li tornaven a renovar el contracte, ja decidiríem canviar-ho».

Davant les explicacions rebudes durant el ple municipal, Compromís per Pego remetia un comunicat als mitjans de comunicació comarcals en el que, d’una banda demanava «a l’equip de govern que solucione la qüestió, ja que l’Ajuntament no es pot permetre pagar, ni que siga a mitja jornada, a una persona per unes hores que no sabem si està complint». I, conseqüentment, els valencianistes exigien «a la regidora Rosa Mari Ferrer la dimissió de les seues responsabilitats al front de la Regidoria de Turisme, Comerç, Promoció Econòmica i CREAMA, així com la seua renúncia a la remuneració corresponent». Al·leguen des de Compromís per Pego que «no podem permetre este ús patrimonialista que està fent este govern dels recursos públics, que són de tots i totes les pegolines».

1700 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!