La cursa de Teulada, el poble de la mistela

El dissabte Teulada celebrà la IV cursa del circuit de la Marina Alta. Un total de 895 corredores finalitzaren la VIII de la vila de Teulada. Amb la finalitzatció d’aquesta cursa s’encetà el compte enrere per a la cita pegolina.
El passat dissabte 24 d’abril es celebrà en Teulada la IV cursa del circuit de la Marina Alta i la VIII de la vila de Teulada amb un nombre de 895 corredors que acabaren la cursa, el circuit de Teulada degut a la orografia del seu terme municipal és un recorregut dels més durs del circuit, o el més dur, si llevem el de Benissa. Tenia 11 km. de distància que fou recorreguda en 37m. 44s. per Mas Lleyda del dianium que fou el guanyador seguit de Fernández Cantos de Benidorm amb 38m. 50s. i de Soler Ginestar d’Ondara 39m. 01s., en quant a dones quedà la primera, com és costum; Maxine Mckinon del Dianium amb 44m. 14s. seguida de Patricia López de Xeresa 48m. 10s. i d’Anna Alberola amb 48m. 56s..

Per equips la classificació de la cursa fou com cal: Cametes de Pedreguer amb 11.417 punts, La Safor 11.282 i Llebeig de Xàbia amb 11.114 punts, en la general per equips encapçalen aquests mateixos equips.

Els corredors pegolins del Dorsal-19 arribaren per aquest ordre: Enric Llambies 14 classificat de veterans A amb un temps de 45m. 25s. seguit de Dario Ivars, Vicent Sendra, que este proper dissabte es casa la filla, enhorabona, Vicens Pastor, Pons Soriano, Pascual Sendra, Mas Siscar, Laura Pascual, senyora de Camps amb un temps de 53m. 54s. sisena classificada de la categoria sènior femení, Server Millet, Mengual Cots, Garrigós Pina, Angel Pérez, Vercher Cabrera, Llambies Morera, David Maestre i Corí. En quant a xiquets del Dorsal-19 Mar Sala Oltra 3era classificada de la categoria aleví femení, Alba Camps Pascual en barrufet femení, Laia Salvà, Amanda Pons, Judit Siscar i Ada Folques en benjamí femení, Joan Valdivieso i Lluís Tarin en benjamí masculí. I Alba Quint i Lluís Cabrera en prebenjamí femení i masculí.

Dels 895 classificats de Teulada, 780 foren homes, 115 dones, 74 xics i 70 xiques, tornem a destacar la baixa participació en juvenils: 6 homes i 2 dones.

No cal dir que la pròxima serà en Pego el primer de maig des de les 5 de la vesprada en les pistes del Pujol.

Ferran Ferrando
Club Dorsal-19
788 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!