La corporació pegolina es reunix amb el subdelegat del govern per conèixer de primera mà l’estat del projecte remodelació de la N-332 a l’encreuament de l’Hostal de Sant Jaume

A esta reunió van anar representants de tots els partits polítics de la corporació pegolina «per a exigir una reivindicació històrica com és el pas elevat de l’encreuament entre la carretera del mar i la carretera nacional». Actualment estan en procés de redacció d’un nou projecte basat en l’anterior, però contemplant l’adequació dels preus i adaptant-lo a la normativa actual. La licitació del projecte de redacció està previst que es duga a terme abans del mes d’abril de 2018 per a que «el projecte s’incloga en els pressupostos generals de l’Estat de 2019».

21369320_1538794632810708_8042966399580661624_nDimecres 6 de setembre de matí representants dels grups polítics de l’Ajuntament de Pego, més concretament l’alcalde, Enrique Moll, l’independent Carmelo Ortolà, el popular Javier Gascó i la regidora de Compromís per Pego Anna Sastre, es van reunir amb el Subdelegat del govern, José Vicente Herrera i el Cap de Demarcació de Carreteres, Ismael Ferrer, amb la finalitat de rebre informació sobre en qui punt es troba el projecte de remodelació de l’accés a la N-332 a l’altura de l’Hostal de Sant Jaume on és freqüent que es produïsquen accidents per la densitat de trànsit i l’accés directe que actualment existix.

Explicava a Ràdio Pego l’alcalde, Enrique Moll, a esta reunió van anar representants de tots els partits polítics de la corporació pegolina perquè es tracta d’una problemàtica sobre la que estan tots d’acord i consideren que és la manera més eficaç «d’exigir una reivindicació històrica com és el pas elevat de l’encreuament entre la carretera del mar i la carretera nacional».

not5790En projecte inicial és de 2007 i les obres en 2015 semblava que s’havien començat. Però va ser un miratge. Recordava Enrique Moll que eixe any, 2015, es van reunir representants de l’equip de govern amb el subdelegat de govern d’aleshores que «ens van dir que anaven a executar-se les obres». Pocs dies després de l’inici de les mateixes, estes paraven. Dimecres els van explicar que, desvelava Moll que l’empresa que havia d’executar el projecte, «degut a la variació de preus entre 2008 i 2015, les millores que demanava, valien més que el projecte. Aleshores va renunciar al projecte que li havia concedit el Ministeri de Foment».

La informació actualitzada que els va facilitar el subdelegat de govern és que actualment estan en el procés de redacció d’un nou projecte basat en l’anterior, però contemplant l’adequació dels preus i adaptant-lo a la normativa actual. La licitació del projecte de redacció està previst que es duga a terme abans del mes d’abril de 2018 perquè «la idea és que el projecte s’incloga en els pressupostos generals de l’Estat de 2019», explicava l’alcalde.

not5942_2En eixir de la reunió la sensació va ser que «des de 2015, que l’empresa va renunciar a les obres, no s’havia fet res. És a dir, que ha estat dos anys el projecte parat» i «que si no ens haguérem reunit amb ells el projecte hagués estat uns quants anys més parat», pel que concloïa l’alcalde de Pego que «és una qüestió de pressionar a les administracions perquè executen el pla i, en principi, els terminis que ens han donat els trobem coherents i per això anem a donar-los un temps perquè ens han rebut i han posat interès». Però advertia Moll que «el problema el tindrem en el moment en què el projecte estiga redactat i licitat però no entra en els pressupostos generals de l’estat».

Està previst que per a febrer o març de 2018 es produïsca una nova reunió amb el Subdelegat del govern, José Vicente Herrera i el Cap de Demarcació de Carreteres, Ismael Ferrer, per a seguir la marxa del projecte.

 

1531 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!